Edadrmz Herkese selam 🙋♀️ 17.haftamdayım yarın doktor kontrolüm var . Siz detaylı ultrasonu ne zaman çekildiniz acaba ?
Melos12 Edadrmz 20. Hafta gibi çekildim ama her kontrolümde zaten renkli gösterdiği için bana o bile yetiyordu
hunilimom Edadrmz merhaba 21-24 yarası çekiliyor ben 21 de çekilmiştim bazı sorunlar görmüştü doktor birde 25. Hafta da çekildim
Sinem_20 Edadrmz 22. Haftalikken yaptırmıştım daha erken yaptirinca küçük olduğu için net belli olmuyo bebek😊
Edadrmz Melos12 ikili tarama testim temiz çıktı 1 ay sonra tekrar kontrole gel dedi doktor yarın gidicem ama 3lü taramamı yapılıcak yoksa direk renkli ultrason mu onu tam kestiremedim 😊
hunilimom Edadrmz saol canım sağlıkla doğdu sukur bu 2. Gebeliğim daha yeni bakalım bunda neler olucak
Melos12 Edadrmz büyük ihtimalle detaylı demiştir banada aynısı dedi ama detaylı gerek duymadı kontrole gel dedi
DogaCanan Edadrmz 24 . Ncü haftaya kadar yapılıyor . En uygun hafta bebeğin organ gelişiminin tamamlandığı 22 23 ideal. Bence de çok erken yaptırmayın. Hem bebeğiniz yüz hatları da belirginleşmiş olur o haftalarda ☺️
Edadrmz Melos12 bakalım yarın nasıl olucak 😊 hayır tamamen merakımdan o renkli yüzlerini çektikleri resimden istiyorum bende hep siyah beyaz 😂
Melos12 Edadrmz aslında özele gidiyorsan renkli gösterıyorlar benim doktorum hem sıyah beyaz hem renkli gösterip renkli resmini bildiğin fotoğraf kağıdı verıyor sıyah beyazdaki ince kağıttan değil
Edadrmz Melos12 bi kaç arkadaşım 20 den sonra almışlar hep 17 deyim acaba erken diyemi vermedi düşündüm ama yarın bi sorym en iyisi
DogaCanan Edadrmz bir de özelde radyoloji uzmanları yapıyor oraya vereceğiniz parayı bence perinatolağa verin. Ayrıntılıyı yani orda yaptırın canım. Daha iyi cihazları ve dalını okumuş hocalar..
Edadrmz Sinem_20 ya bana herkes zaman çabuk geçicek anlamıcaksın vs diyo ama o benim için geçerli değil sanırım 😊