Meleekk Kızlar bebişlerin eldivenlerini direkt makinaya mı atıyorsunuz. Yoksa file vs aldınız mı fileye koyup da mı atıyorsunuz? Kıyafetleri yıkadım, eldivenleri ayırdım. onlar kaldı. Makina yutar mı acaba küçük diye 🤔
mekutlu12 Meleekk bende ilkinde normal attım kaybolma olmadı ama ileride sık sık yıkanması gerekicek o zaman fileyle ayırırım diye düşünüyorum
2melekannesi_ Meleekk file aldım ben eldiven çorap gibi minik şeyleri fileyle yıkadım ne olur ne olmaz diye ☺️
Meleekk MerveNur- 😂😂haha Kız alsam mı almasam mı file. Bak aklım karıştı 😂nasıl açılıo file. Biri şapkanın içine koymuş çıkmamış. Seninki fileden çıkmış. Şans işte 🤭😂😂 makina yutmamış mı peki. Hepsi tam mıydı, eldiven çorapların🤭
MerveNur- Meleekk tam tam sıkıntı yok 😂 ay bilemedim civil den aldım adi çıktı heralde 2 kere attım yarım saatliğe ikisinde de açıldı file 😂😂
goktugun_annesiii Meleekk valla ben bütün eldivenlerini çoraplarını falan elimde çiteleyerek yıkadım miss oldu sonra da ütüledim🤣🤣
Meleekk goktugun_annesiii ayy elimde yıkama üşenirim ben 😃bide minik minikler. Ayakta zor duruom 🤦🏻♀️😂35+5 olduk her yerim ağrıyo🤦🏻♀️