evlatkokusu0806 Neden olur bu ya çok kötü bir durum kendim otururken bile koku geliyor burnuma çok rahatsız edici bu arada tahlil verdim enfeksiyon yok
-Arya- evlatkokusu0806 Hamilelikte akıntı fazlalaşır, bence iç çamaşırınızı çok sık değiştirin. Ben günde 4 5 kere değiştiriyordum. Duşta da vajinanın ph ını bozacak şeyler sürmeyin, sabun şampuan VS. Ben dalin ile yıkıyorum bir sorun yaşamadım
Sweet_mom evlatkokusu0806 Rahim ağzından geliyosa idrarla belli olmaz pap smear vereblrsn tabi gebelik yoksa
ebruzb evlatkokusu0806 mantar veya vajinal enfeksiyon için vajinal muayene olmak gerekiyor tahlil idrar yolları enfeksiyonu için veriliyor muayene de oldunuz mu ?
ebruzb evlatkokusu0806 yapılıyor yani doktorunuzla görüşün eğer düşük tehlikeniz yoksa bazı doktorlar yine de zorda kalmadıkça yapmıyor aynı durumu yaşadım doktoruma anlattım muayene etmedi ama fitil verdi kullanınca geçti size de böyle bir tedavi uygulayabilir enfeksiyon bebek için risk taşır doktorunuzla görüşmekte fayda var
Melek1111 Hamilelikte başlarda benimde öyle oldu mantar olmadığı halde .Hamilelikten herhalde diye düşündüm
Zhraagk Eğer doğumunuz yakınsa olabilirmiş dün bende doktoruma söyledim öyle dedi bebeğin kafası baskı yağıyormuş akıntında fazla olur dedi