Ecemtasoz Kızlar merhaba 21 aralıkta detaylı ultrasona gricem daha önce giren oldu mu detaylıca bakıyorlar mı kaç dk sürüyor bilgi verebilir misiniz?
Bktbll Ecemtasoz ben gırdım canım bı bayan doktor denk geldi 20 dk baktı baya heryerini inceledi randevu almısmıydınız peki ordan aylar oncesi sıra almanız gerekiyor
Gamzeates Bktbll merhaba ikili taramayı da mı orda yaptırdıınız acaba ben ilk defa gidicem daha zaman var da nasıl oluyor merak ettim
Ecemtasoz Bktbll eveet aylar önce almıştım randevuyu yani daha doğrusu ordan verdiler teşekkür ederim bu arada
BusrAras- Bktbll detaylı ultrason için 6 ocaga randevu aldım aynı gün doktor içinde mhrsden randevu almam gerekiyor mu yoksa direk sonuc sırası mı alMalıyım😊
Ecemtasoz Gamzeates evet ikili taramaya da orda yaptırdım kontrole gitmiştim ikili tarama için kan istediler verdim
Ecemtasoz Gamzeates yok sordum ama söylemediler 22 haftalık olduk hala öğrenemedim inşallah detaylı ultrasonda öğrencem 🤦♀️
Seymanurkaracavus Bende dün girdim yarim saat surdu her yerini gosterdiler bana da gayet guzel bakıyorlar😊