Tubas1 Bugun doktordan öğrendiğim bilgi ters rahim olan kadınlar genelde yüzde 90 kız dogurur hep dedi bunun tersi var mı aramızda ters rahme sahip olup erkek bebeğe hamile kalanlar
Nebyaa Tubas1 ters rahme sahip olup olmadığımı nasılsın öğrenicez. Ters ise doktor söylüyor mu özellikle yoksa pek önemli bisey değil mi
alparslanannesii1661 Tubas1 o doktora gitmeyi birakin hemen bi kizi bi oglu olan nasil oluyo birinde tersliyo birinde düzeliyomu
annembabam Tubas1 benim de rahmim ters ve kız evlada gebeyim 32+3 ilk kez duydum bu bilgiyi , merak ediyorum cevapları 🌸☺️☺️☺️
Tubas1 alparslanannesii1661 hayır ters rahim doğuştan rahmin olması gereken yerden çok arkada olması demek y spermleri kısa ömürlü olduğundan gideceği yol uzun olduğu için ters rahim olduğu içni genelde kız bebek dogururlar dedi
Tubas1 annembabam bende ters rahimlyim 2.kızıma gebeyim 3. 4. Yapsam kız olur dedi ters rahimde dolayı
Nesliihang Benimde rahmim arkaya doğruymuş tersmiş 8 haftalığım ve aşşırı kız isityorum inşallah doğrudur hahaah
Algorab Tubas1 sperm hucresinin vücut icinde 3-5 gune kadar canli kalabildigini düşününce drunuzun neden bole bi açıklama yaptigina takıldım. Heralde yumurtayla karşılaşmaları o kadar uzun sürmüyordur normal şartlarda😕
marbling10 Tubas1 döllenme rahimde olmaz ki tüplerde olur. Ve rahmin geride/ters olmasıyla tüplerin bir alakası yok
GamzeDurmus Tubas1 valla ben ters rahimliyim ama bilemiyorum daha cinsiyetini öğrenemedim açıkçası çok da mantıklı gelmedi erkek hissediyorum hep ama nasip öğrenirsem haber veririm inşallah 😂
Siracinannesi Tubas1 yok canım ya benimde rahim ters ilk çocuğum erkek 😂 şimdi ikinci daha belli de değil 🤷
Cotanakk Tubas1 haydaaa benim de ters rahmim ve bebeğim kız ama doktor böyle bir şey demedi bir de ilk tahmini erkek demişti sonradan kıza döndü 😂
Carriebradshow Tubas1 arkadaşım ters rahimli. Şuan ikiz erkek bebeğe hamile :) bi tane de oğlu vardı zaten oldu üç tane 🥰
marbling10 Tubas1 bir doktorun bunu söylemesine çok şaşırdım çünkü bebeğin cinsiyetini annenin hiçbir şeyi belirlemez, babadan gelen spermin taşıdığı kromozom belirler.