derindemir şu an 7+6 yım ve herşey oh ne güzel derken 7. haftayla bulantılar başladı🤢yetmezmiş gibi 3-4 gündür tüm gün belim sırtım ve akşamları midem çok ağrıyor.bunlar hamilelikten mi ve eğer öyleyse ne zaman geçer🙄🙄🙄
Nebyaa derindemir benimde 6 da başladı 14 te azaldı suan gece hap alıyorum gün içinde hiç olmuyor ama hap almazsam ne olur onu bilmiyorum şimdilik göze alamıyorum. Ama ağrım hiç olmamıştı o haftalarda halsizlik vardi sadece
Nihanus derindemir genelde zaten 6-7 hafta arası başlar 9 gibi zirve yapar 12-15 arası biter sonra 25-26. Haftalarda yine geri gelebilir hamilelik böyle ne yazıkki 😅 kimisine hiç birşey olmuyor kimisi 9 ay kusuyor biraz nasip birazda genetik bünye meselesi
Tazeanne0134 derindemir evet hamilelikten canım benim ilk hamileliğim de 7+3de başlamıştı 14+0 bitmişti kusmalarım ama o zamana kadar hiç ara vermemişti bu hamileliğim de bel ağrım sırt ağrım daha çok oğlum şimdi 23 aylık ve ve sürekli hareket halinde hiç durmuyor e haliyle bende peşinde koşmaktan belim bacaklarım kasıklarım çok fena ağrıyor
Snmz derindemir 19 oldum bugün halen kusuyorum bacak ağrısından uyuyamıyorum öyle berbat bsey ki yediklerimden zevk almıyorum asla
Cicolilos Modunuzu düşürmek gibi olmasın benimde 6+2 de başladı şuan 11+5 deyim hız kesmeden devam :)) umarım sizinki hemen geçer bende geçsin diye sürekli dua ediyorum.
Hzlkaya Benim kızımda 17.haftaya kadar devam etti 🤦🏻♀️ Oğlumda çok şükür bir sıkıntı olmadı ama sırt ağrısı çok geçmiyor bir türlü
derindemir Hzlkaya daha önceki hamileliğimde belim sırtım bu kadar ağrımamıştı o yüzden bunda garip geliyot.belkide sağlıksız bir gebelikti o yüzden yoktu böyle belirtilerim
derindemir Nihanus bulantıya artık ilaç çözümü bulucamda bel ve sırt ağrısı daha bu kadar erken başlar mı
derindemir Tazeanne0134 Allah evlatlarınızı size bağışlasın🥰daha önceki hamileliğimde (sağlıksız olduğu için kürtaj oldum) bulantı vardı ama bel sırt ağrısı yoktu.bunda çat diye gelince anlayamadım nedenini
derindemir Snmz kusmak ayrı dert kusmadan sürekli bulantı ayrı dert.daha önce kaybettiğim hamileliğimde bulantım uine çoktu ama böyle sırt ve bel ağrım yoktu.aradada sol bacağım çektiriyor🙈🙈🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Nihanus derindemir bel kasık karın ağrısı ilk başlarda çok oluyor özellikle regl olacakmış gibi sağlam bir ağrı
Tazeanne0134 derindemir âmin canım inşallah Rabbim hepimizin evladını bağışlasın benim ilk hamileliğim de oldu bel ağrısı kasık ağrısı vs ama bu hamileliğim de daha fazla oda doğru düzgün dinlenemiyorum ondan oluyor dra bile sordum bebekte bişe yok yorulduğun için oluyordur dedi
derindemir Nebyaa benim 3 -4 gündür sağlam ağrı var.doktor kontrolüm var bugün Allahtan soracağım ona
derindemir Nihanus doktor hamilelilten değildir dedi ama benzer belirtileri yaşayan çok hamile var gibi
Tazeanne0134 derindemir valla bişe diyemicem canım kasık ağrısı bel ağrısı normal ilk gebeliğimde de dr öyle demişti ama sancı gibi olmuştu idrar enfeksiyonu vardı ondan olmuştu ama onun dışında bel ve kasık ağrısı normal demişti çünkü bebek büyüyor dolayısı ile rahim büyüyor oda ister istemez ağrı yapar demişti