EdaKnayenkartal Kızlar 31 haftalık oldum bugün cok sık idrar a cıkıyorum bazen normal yapıyorum bazen cok az öyle agrı yanma falanda yok ama rahatsız oluyorum bi şişkinlik hissi oluyor sizlerde nasıl durum 😞🤔🤷🏼♀️Sankı bebek mesaneme baskı yapıyor
AyeglGzkaraKarabulut EdaKnayenkartal bebek baskı yapıyodur arada bendede oluyr 32 haftadayım bende iki hafta önce idrar tahlili verdim enfeksiyon çıkmadı ama bende arada sırada çıkıyorum
Laayla EdaKnayenkartal bende de oluyor ve daha miniciğiz 17 haftalık sürekli bi çişim var hissi oluyor üstelik uzun yola çıkıcam bebekten önce kendime bez bağlıcam bu gidişle:(
Yuestun Doktorum böyle olunca ayaklarını havaya dik biraz demişti, bebek bazen ayaklarıyla ya da basıyla baskı yapabiliyor mesaneye. Ayaklar havada bekleyince biraz bebek yan dönüyormuş☺️
Aysetnj 4 5 haftadir bende oyleyim.. 31 haftaligim.. wc ye gidip hemen disari çıkıyorum ciktiktan 5 10 dk sonra oyle bi tuvaletim geliyor ki sanirsin 4 5 saattir tutuyorum gitmiyorum.. gidiyorum wc ye bi bakiyorum afedersijiz 5 6 damla.. bu muymus diyorum sonra.. geceleri de uyutmuyor bi aciktigim icin bi wc icin uyaniyorum 😥😥😥
EdaKnayenkartal Demekki genel bir sorun arkadaslar teşekkürler cevap yazdıgınz için çok rahatsız edici gerçekten aman enfeksiyon olmasında 🙏🏻🙏🏻