Durubebegim Bsraabsr idrardan geldiğine eminmisin bazen kanamada karışıyor sanki idrar kanamalıymış gibi geliyor
ilknurd_98 Bsraabsr benim bebeğim de 8 günlük kan geldi pembe renkte doktorumuz anneden geçen hormonlardan kaynaklı geçer 15 güne dedi
ruveyda98 Bsraabsr yeni doğduğu için olabilir böbrekleri temizleniyordur. Çişli bez sayısı ne kadar beslenmesi iyi mi?
Bebiscann Bsraabsr canım doğumdan sonra kanama olması normal idrarını yaparken muhtemelen içine karışıyordud bende de öyle oluyor, rabbim bağışlasın evladınızı 🙏
Durubebegim Bsraabsr yaaa öylemi benimde ablamın çocukları üç günlük falan olunca idrarları kahve rengi oluyor hatta Leke bırakıyor değdiği yerde onlarınki kanlı değil ama doktora falan götürdüler alkaptonorü diye bir genetik çıktı sende bir doktora götür
Bsraabsr ruveyda98 yani bebegim daha 3 gunluk zaten ilk gun yapti dunden o sekilde pembe lekelenme kokulu tarzda yapti hafif kanli leke seklinde yapti beslenmesi daha yeni alisiyor tam tutamiyor yeni oldugu icin agzindan kaydiriuor surekli
ecemsmom Bsraabsr bana bugün emzirme hemşiresi bebeğin idrarına dikkat edin kan gibi minik kırmızı renkte bişey görürsen doyamadığı aç kaldığından gelir dedi ama sizin dediğiniz şeyle aynı mıdır bilemedim 🤷♀️
Bsraabsr ecemsmom benim bebekden de hafif pembe kan gibi geldi kokulu seklinde yani tam tutamiyor emiyor ama doyuyormu tam anliyamiuorum bide surekli agzindan kaciriyor memeyi alisamadi emmeye
llFatma Bsraabsr böbreklerde enfeksiyon, Su ihtiyacının karşılanmamasi gibi durumlar olabilir. Burada sorarak cevap bulamaSiniz doktora gösterin içiniz anca böyle rahatlar
ecemsmom Bsraabsr ondan olabilir o zaman canım varsa bi doktorun resmini çekseydin keşke gösterirdin tarif ettiğim gibiyse beslenme eksikliğindedir