Hhilall37 Kubranunoglu benim de 24 şubat ama o 40. Haftaya denk geliyor tam belki 38 de 39 da gelir minişlerimiz
_ipekkkkk Kubranunoglu Benimde Şubat 5 dedi doktor tahmini olarak 32+5 haftalığız 🤲🌸 Kafası baya aşağıda dedi bakalm nezaman gelir bilmem 🤷♀️🌸 sağlıkla gelsin bütün kuzucuklar 🤲
Handan_65 Kubranunoglu Bnde 30 +6 subat 18 ama doktor ilk haftası olabilir diyor erken gelebilir benm cadaloz Peki hala benim gibi eksikleri bitmeyen üstüne çanta hazırlamayan tembellik yapan hamişler🤣🤣🤣😍
mervebuglemtkn Kubranunoglu 22 Şubat gösteriyor bizim de 🌺 Ocak üç te doktor çağırdı nst ye gireceğim ilk
Tomriskose Benim de 25 Şubat ama sezeryan olduğu işin muhtemelen 10 gün önce falan Allah kısmet ederse
Hilalbasak Handan_65 o benim🥲🥲32+2 yim ne canta hazir ne beşik hazir.Kiyafetler bile yikanmadi .Bendeki bu rahatlik nedir bilmiyorum🤭🤭🤭
mervebuglemtkn Handan_65 beeennn hatta bugün bir dolap mi düzenlesem diyorum üşeniyorum 🤦 bizde tam 30+6 22 Şubat son dedi doktor 3 ocakta da nst gircez
cahillesohbetikestim Handan_65 bütün eksiklerimizi tamamladık kıyafetlerimiz yıkandı ütülendi çantalarımız da hazır sadece bir dolabımız kaldı ben biraz aceleciyim sanırım 🥰
GSenayG Handan_65 Ben🙋🏻♀️ Bir çorap yıkamadım odası hazır değil 30. Haftadayım neyime güveniyosam 🤦🏻♀️🤗 Başlıcam inşallah bu hafta 🤷🏻♀️
Sedacyln Hilalbasak kendimi gördüm şuan canım sende😂😂 ben daha almadım bile beşiğini falan😩 nasıl yetişcek acaba
Selenin-annesi Hilalbasak al bendende o kadar herşeyi aldım ama hiç birşey hazırlamadım ne çantayı nede kıyafetleri yıkadım öyle duruyor
PrensesFiona mervebuglemtkn Aaa benim de 22 Şubat. Bende o aralar gidecem muayeneye ama doktor nst ye girersin demedi belki gidince alır.
Royalsun Kubranunoglu 35+6 18 şubata denk geliyor ama bebişim önden gidiyor büyük ihtimal o tarihe denk gelmeyecek 👀 doktorum henüz birşey söylemedi yarın kontrollerim var belki o zaman birşey söylerler 🤷🏻♀️
cahillesohbetikestim Kubranunoglu 30+4 20 şubat gözüküyor şimdilik bakalım ne zaman gelecek ufaklık 🤗🥰
Rabiaa_uzn cahillesohbetikestim sizinle aynıyız ama bize şubat sekiz onu bekleyin dedi biraz önden gidiyor bizimki
23062021 cahillesohbetikestim benimde sizinle aynı insallah sağ salim aliriz bebislerimizi kucagimıza
GSenayG cahillesohbetikestim Benimde 30 suan 20 subat diye konustuk doktorla ama normal doğum istiyoruz bakalım aynı dönemee denk geliyo sizle Sağlıkla kolaylıkla alalım kucağımıza🌸
mervebuglemtkn PrensesFiona hazırlıklar ne durumda bitti mi daha var mı ben bir yandan daha dur vakit var diyorum bir yandan daha da ağırlaşmadan hallet rahat bekle diyorum
cahillesohbetikestim Rabiaa_uzn yaa maşallah bizimde 24. Haftaya kadar hep önden gidiyordu şimdi haftasını takip ediyor maşallah makat geliş şuan sezaryen olacak gibi duruyor ama belki döner diye dua ediyorum 🤗🥰 o yüzden 20 şubatı görmeyiz belki bizde
Aysee_35 Kubranunoglu bende 30+1 im 23 şubat görünüyor ama bence 40 haftayı dolduran nadir insan var ondan bence şubat 15i oldugu hafta yada başı gelebilir