Gecegunesi Civcivinannesiii alerjinin bezden değil ıslak mendilden olduğunu düşünüyorum. Oğlumdada hindistan cevizi yağlı pamuk kullandık ve hiç sorun yaşamadık , zaten aldığımız markalarda daha önceden kullandığımız sorun yaşamadığımız markalar
Crnbzkrt Didemf ben 2 adet dış bez yanılmıyorsam 15er adet bambu iç bez ve katlanabilen bambu iç bez almıştım 50li de liner 420 ₺ gibi bir şeydi yanılmıyorsam
Fnen Advy26 baby me aldım. Stok yaptım hatta umarım işe yarar. Ablamda gelen kodla bebeğine almıştı. Prima aktif bebe ile aynı kalitede dedi aleoveralısı için
Deletedmom62627 Advy26 ilk aylarını atlatsın bezi bıraktırıcam tuvalet iletişimi deniycem bakalım bide yıkanabilen bez kullanmayı düşünüyorum
RumeysaNur34 Advy26 slepyy kullanıyor yengem kızına doğduğunda beri çok memnun saf su falan içeriği temizmiş dene istersen canım
Civcivinannesiii Gecegunesi bezde alerji yapiyo ve maalesef hee bebege uymuyo kullanilan bez.. Bezlerdede kimyasal var 😊tercih meselesi demek istedim
kivirciginannesi Advy26 molfix kullanıyorduk. Geçen bitti almaya gittim, 50 li paket 163 lira. O kadar üzgünüm ki.. birde alay eder gibi şükredin halinize diyen bir kesim var