Bsraermis8 gldndal ikinci gebeliğim ilkinde 20 kilo aldım 56-76. 66.5 la hamile kaldım ikinciye. 19+4 um 3 kilo almisim
Hanife_ gldndal doğumdan sonra mutlaka gider bide zayıf olanlar daha çok kilo alıyor ama veriyorlar ben 32 haftalığım hamile olmadan önceki kilomdayım daha zaten kilolu hamile kaldım ne kadar az alsam iyidir
kuzucugunannesiii gldndal Benim 24+5 gebe kaldığımda 67-66 ydım. 2 hafta önce tartıldım 65 dim. Ama bebeğin kilosu iyi. Tahminimce şimdi 65.5 falan olmuşumdur. Ptesı kontrolüm var. 10 kilo biraz fazla bence. Benimki de anormal tabi 🤣 Ablam toplamda 17 kg almıştı. 2 haftada 12 kg sini verdi ama. Verilir merak etme
gldndal kuzucugunannesiii yani sizin aldığınız kiloya göre on kilo biraz fazla gibi ama 20-25 alanlara göre de az kalıyor 😁 sanırım bu duruma şartlara annenin alım potansiyeline göre değişiklik gösterebilen bişey 🤷🤷😊😊
Ssultannnnn gldndal 22 haftalik hamileyim 5 kilo aldim. Arkadan bakildiginda yada bol giydigimde hic hamile gibi degilim önden belli oluyo sadece ama kiloyu hic dert etmiyorum sonrasinda zaten verrim oglusum iyi beslensin yeter 😂 ☺️
Dryakbts gldndal kuzucum yalnız değilsin 27. Haftamdaydım 10 kilo almıştım😂 doktor yavaş ağırşaşacaksın daha dedi😁😁 senin bebiş kaç gram oda almışmı
gldndal Dryakbts bebiş de alıyor çok şükür boy ve kilomuz haftamiza göre öndeydi bakalım önümüzde ki hafta tekrar gideceğiz kaç olmuş minik oglusumuz
Ssultannnnn Ysmnkzz yaaa ayniyiz demek😍 bence normal gidiyo bundan sonrasi icinde bi 5 kilo eklesek 10 kilo olacak toplamda ideal bence😂
Kubra_elif_ahmet Mrv1007 Gözyaşım pıt 😢benim o kadar uzun sürmedi geçti çok şükür ama iştahım açılıyor artık 😂dolapta yemek var aynı gün hem börek hem pizza yaptım 🤣🤣🤣öyle değişik bi mideye sahibim sonra gelsin kilolar 🤣🤣
Deniz0011 gldndal Ben 22 haftalik hamileyim 8 kilo aldim 😁 baslarda hic kilo almiyodum karnim bile yoktu 2-3 haftda kilo almaya basladim 🤷🏻♀️
yavuzhan1707 Deniz0011 ayy demi ya ben her gittiğimde 2 ser 2 ser almışım 😂 ne oluyor böyle dedim kendi kendime hayır karnımdan başka biyerimde sismiyor çok tuhaf
Soeman gldndal 7.aya kadar 3 kilo aldım. Şu an 37+2 yim. Toplam 13 kilodayım. Daha doğum da gözükmüyor. Alırım heralde bi 3 daha. 😅
yavuzhan1707 gldndal yaa bende 26 haftalık hamileyim 10 kiloya kadar almışım ama neremde o kilolar anlamıyorum 70 kiloyum suan sadece karnım var elim ayaklarım bacaklarım kalçam aynı durur ödem de yok hic
Damlaii 53 kiloydum (hayatım boyunca çok kilo alabilen bir insan değildim). 38. Haftadayım 70 kilo oldum :( son haftalar her hafta 1 kilo aldım doğurmazsam daha alırım. Ama bıraktım açıkçası emzirirken veririm diye düşünüyorum.
Ecem27 Damlaii takılmaaaa 😍 ben de öyleyim kilo alamazdım şimdi vücudumu çok daha seviyorum 😍 31+6 dayım 51 kg ile hamile kaldım şu anda 65 im 👏🏻