iremss Elfidaa bu saatten sonra nasıl toplanırız bilmiom ama delirmezsek iyi her geçen gün hayat kalitemiz düşüyo resmen
Bebiscann Elfidaa rabbim fakir fukara nın yardımcısı olsun, eşim öğretmen biz eksi bakiyelerdeysek milleti düşünemiyorum her gün dua ediyorum
Elfidaa iremss valla hamile halimle kaç gecedir uyuyamıyorum borçlardan her gün zam haberleri her yerim stres oldu. Asla hakkimi helal etmiyorum neden olanlara
Elfidaa Bebiscann benim eşim de asker ona rağmen borç içindeyiz düzenli gelir olmasına rağmen nasil yapcaz diye düşünüyoruz hep. Resmen bize bi gençlik borçlular
llFatma Elfidaa işin tuhafı milletin bazılarıemnun ve ekonomi iyi diyor ya Allah aşkına indirimleri takip eder olduk ve hiç iyiye de gitmiyor. Sonumuz gerçekten çok kötü
Elfidaa DogaCanan bı de asıl artış ocaktan sonra olacak deniliyo. Vallahi imkanım olsa 2dk durmaz kacardim bu ülkeden
Eliza22gzm Elfidaa gidişat berbat bittik artık resmen hastaneye muayeneye bile gitmeye korkuyorum artık 🥺
PrensesAnnesi4 Elfidaa Okadar kotu bir donemde hamileyizki hersey ates pahası bir gunde alacagim seyleri fiyattan dolayi 3 ayda taksit taksit aldim 🤷