AnnelikHayali prensesafra1_ merdiven inip çıkma, squat (eğilip kalkma), pilates topunda zıplama, hurma yeme, rahim yumuşatan bitki çayları içme, yürüyüş yapma. Benim bunlar sayesinde oldu doğumum. Son günler hep yapıyordum.
Ozlem2904 prensesafra1_ babyweight activating labor diye youtube da video varmis bugun biri daha dogum hikayesinde yazmisti onu yaptimda oldu diye bu 3 4. Kez falan yazan oluyo. Bende 37.haftaninbicindeyim ama bebegim 2 hafta onde 39da falan yani, yorumlari okudum squatlari yaparken suyum geldi diyen var yarim saat sonra geldi diyen var 12 saat sonra geldi diyen var 😂😂😂😂 evde tek oldugum icin suan kestiremedim 😅😅 aksam eşim gelsinde yapcam valla
prensesafra1_ Ozlem2904 ben yaptım videodaki egzersizleri sonra uyuyakalmışım kasıklarımda ağrı var acaba psikolojik mi😂😂
Ozlem2904 prensesafra1_ henuz denemedigim icin yorum yapamicam 😂😂 ama cok esnetme hareketi oldugu icjnde olmus olabilir
Ozlem2904 prensesafra1_ az önce yaptim 😂😂 cok hafif batmalarim var sadece ama bacak kaslarimin agridiginida hissettim hamlamisim 😂😂