bebekveannesiii elisamoms_60 keşke ben de öyle olsam inanır mısın gece 3′e kadar uyuyamıyorum sabahta 8de kalkıyorum
zeynonunannesiiii bebekveannesiii yarın 13.haftaya giriyorum karnımın sağ tarafında ağrı var bastırınca acıyor dün doktora sordum baktı bisey söylemedi cinsiyet tahmini yaptı doğru çıkar mı acaba
Ezgiii1628 Kızlar ben de 13 haftalığım. Kuru öksürük ve aşırı derecede baş ağrısı var. Üst solunum yolu enfeksiyonu belli ki. Ne önerirsiniz, ne yapmam gerekiyor. Atlatayim şunu bebeğe zarar verir diye korkuyorum
1Cicekanne Bende 12+1 m. İkili test iyi çıktı. Ayrıntılı ultrason şubatta. Başka da test yaptırmayı düşünmüyorum. Tat koku hassasiyeti geçsin artık diye dua ediyorum berbatım hiç bişey yiyemiyorum herşey iğrenç kokuyor iğreennç tat var . Belim zaten ağrılı sürekli bebekle daha kötü olacak. Sağlıkla kucağımıza alsak İnşaAllah
bebekveannesiii 1Cicekanne valla benim de en şikayet ettiğim şey uykusuzluk bebek doğunca da hiç uyuyamicam napic ben yaa
miyopmom bebekveannesiii 15 haftadayim InsAllah her sey yolundadir, ara ara bas agrisi cok cekiyorum bulantilarda yokluyor tiksinme oluyor oyle
bebekveannesiii miyopmom Bende de bulantı kusma ve uykusuzluk var en şikayet ettiğim şey uykusuzluk eşim horul horul uyuyo ben hâlâ uyuyamadım 💁😀
Vldnshn1 miyopmom Bende 15 haftalık hamileyim bel ağrısından ziyade sırtım ağrıyor ve ara ara böğürlerim ağrıyor gibi oluyor sizde de var mı acaba böyle bir ağrı?Dayanılmayacak gibi değil ama sırt ve kasık ağrısı :(
Esmanurr3 bebekveannesiii evet hemen doktora gidiyorum Allahtan iğne progestan kullanıyorum sürekli malesef