Dilosceylan Seydanuurr4 canım bende de çok şiddetli kasık ağrısı vardı ilk belirtim buydu diyebilirim
gunesligun Seydanuurr4 adet zamanı gelmedn böyle yoğun belirti zor olur. Adet zamanı da adetten olablr Yani demem o ki belirtilere pek odaklanmayın Olunca hiç belirtisz de oluyr
Meliikeozdmr Seydanuurr4 seninle çoğu belirtimiz aynı durumda denk geldikçe görüyorum yorumlarını da :) benimde 12 gün önce başladı ve hala devam ediyor göğüs ağrısı ve kasık ağrısı. kan verecektin herhalde çıktı mı sonuc
taninmayananne Seydanuurr4 benimde şüphem var bat 24-25 Aralık sol taraf kasığım çok ağrıyor gaz diye önemsemedim ama bir haftadirf geçmiyor
Gokcenur1919 Bende de aynı belirtilerim var bat 3 bilemedim bebekmi adet sancisimi testlerim hepsi negatif çıktı
___Ebruli___ Seydanuurr4 bende bel kasık ağrısı ile acile giriş yaptım dayanamayack bir ağrıydı değerim ilk 10.08 di 5hafta da kese göründü 6 Aralık’ta tekrar gideceğim
_Feslegennn__34 ___Ebruli___ canım ya benimde iki gündür aşiri bel ağrım var namazda bile eğilmekte zorlanıyorum yanları çok agrıyor ve kasıkta ağrı ve şişlik gibi hiss var sizinde mi böyleydi