Durubebegim yigitegenin_annesi1 yaa profiline bakmaktan ne yazdığını okuyamıyorum okuduklarımı sanki profilindeki yazmış gibi okuyorum çok cidi üzücü birşey yazsan bile resim güldürüyor sonunda😂😂😂😂😂😂
yigitegenin_annesi1 Durubebegim 😂 profildeki. Benım makyajsız halim bide sen makyajlı halimi gör😀 ciddiye alın bnei 😂isyan bayrağii çekiyorum
elfmoom Zynepecrin ay şaka yapıyosun 😂😂 nereden hatırladın yahuu , babaannemin aşçı olduğunu bile unutmamışsın😬 amiinnnnn senin bebiş nasıll
Zynepecrin elfmoom ay hafizimda kalmissin valla unutmamisim seni bebis iyi cok sukur 3 aylik olduk zaman su misali darisi basjna insallah
Gulsumelif elfmoom maşallah sağlıkla alın inşallah kucağınıza 🙂 bizde hayirlsiiyla ikili rakamlara düşeriz inşallah sağ sağlim 😇😇
_ipekkkkk Durubebegim ilk gebelik daha nst ye bağlanmadm 36 hafta ya denk geliyor sanırım 3 hafta sonra kontrol birdaha
Durubebegim yigitegenin_annesi1 çok yaşa 😂😂 Allah aşkına ayrı bir post aç ordan makyajlı halini paylaş 🤣
yigitegenin_annesi1 Durubebegim yok gıı nazar değer kurşun döktürmüştm de yinede işimi sğalama alaym🙂