elifay21 Haftamdayım bazen sancılarım başlıyor sonraya doğru şiddetleniyor belim ve kasıklarım ağrıyor. 5-6 saat boyunca kıvranıyorum sonra tam hastaneye gitmeye niyetleniyorum duşa giriyorum, bu sefer de yavaş yavaş sancılarım azalıyor geçiyor, böyle olunca hastaneye de gidemiyorum. Neden böyle oluyor ? 🤦♀️
GulistanSahin elifay21 şu anda bende de öyle sanki adet ağrısı gibi girip 30-40 saniye sonra geçiyor uyuyamıyorum şimdi duş aldım hiçbir şey yokmuş gibi. Yarın yinede doktora gitsem mi diyorum. Sizde şimdilik durum nedir?
gozdekrks elifay21 hep öyle oluyordu ne zaman hastaneye gitsem agrim duruyodu ilkkez dün durmadı ve savcıdan yatisim verildi 🤣 hep evde işkence hastanede birsey çıkmıyordu bu sefer tersi oldu 36+ 5
elifay21 GulistanSahin ben de şimdi hastaneye geldim, o günden sonra sancım olmadı ama tedirgin oluyorum korkuyorum son aylar olunca. Bir de o acıyı çekip doğuramamak daha kötü 😢
elifay21 gozdekrks 35+4’te benim de öyle oldu yatışım verildi ciğer geliştirici vs vurundum öyle idare ettik ama böyle çok şiddetli ağrı çekip sonra durması çok yoruyor tam doğuruyorum derken doğuramıyorum 😂