Tatlibebek Merhaba anneler sezeryan doğum hakkında bilgilerinizi paylasirmisiniz ve bu epidural yada.spinal sezeryan nasil oluyor mecburimj kafam baya karıştı asıl sezeryan nasil oluyor bilgi verirmisiniz
belis_4 Tatlibebek epidural,spinal,genel anastezi var. En rahatı acısız geceni epidural anastezi ile olan. Özelde isteğe bağlı. Devlette mecbur kaldıkça. Bazı ozellerde epidural yok spinal var
Dilaraksknclk Tatlibebek epidural genelde normal doğumda oluyor ama özelde isteğe bağlı da epidural oluyor ek ücretle. Bence gerek yok ağrı kesiciler ağrıyı baya kesiyor zaten doğumdan sonra
Zeyzey97 Sipnial sezeryan belden aşağı uyusturma Epidurel spnial yapıldıktan sonra belinize katater takılıyor ameliyat sonrası agriniz olunca ordan ilac veriyorlar. Genel anestezi komple uyumak canim
Tatlibebek Zeyzey97 anladim hepsi tercih meselesi yani ben panik atak hastasıyım boyle belden igne frlan oyle şeyleri duyunca kalbim yerinden çıkacak gibi oluyor genel.anestezi bana en uygunu sanırım 😀
Zeyzey97 Tatlibebek doktorlar tahlil yaparak karar veriyor canim doktoruna konuşursun birlikte karar verirsiniz
Mujde0808 Tatlibebek bende panik atak hastasiyim ama sirf bebegimi gormek icin spinal.istedim ilk dakikalar heycan panik yaptim ben yapamicam galuba dedim hemen bi sakinlestirici verdiler kuş gibi hafifliyosun hic merak etme 😬 genel daha kötüymüş agrilarla direk uyaniyosun
Ozlem2904 Genel aneztesi sonrasi ne zaman uyaniliyor ki? Bebek emzirmek icin soruyorum.. dr um b ihtimal dedi sezeryan icin.