Esrayilmaz005 zehsan Benim de 6. Hafta da kahve rengi akintim olmustu doktora gittigimde dusuk riskimin oldugunu söyledi. Suan 9. Haftaya girdim sukur kanamam kesildi. Sizde bi doktorunuzla görusseniz iyi olur.
Minikanne123 zehsan ben de 6 haftayım dün kahverengi lekeden dolayı hemen gittim düşük riskim olduğunu söyledi siz de gidin bence
Zeyna27 zehsan zaman geçirmeyin kanama veya lekelenme olunca doktora bildirmen gerekiyor lütfen ihmal etme
Gece_mavim0 zehsan benim de 8 ve 12. Haftamda geldi kahverengi akıntım doktor önceki günlerden kalan yerleşme kanaması korkulacak birşey yok dedi o yüzden direk düşük gibi düşünmeyin daha çok yeniymişsiniz yerleşme kanaması kalıntısı olabilir 🥰
Sadriye35 zehsan benim de 6. Haftamda lekelenmem olmuştu doktorum progestan fitil ve iğne verdi çok şükür lekelenmem geçti sizin de geçer umarım çok endişe etmemeye çalışın çok zor bilyorum ama sakın kalmak bebek için de önemli
zehsan Sadriye35 doktra gittim bebek iyi kalp ataşını dinledik ama kese küçük dedi nypcam bilmyorm pregestron ilac verdi ama kese büyürmü bilmiyorum
Karelinannesi zehsan canım şuan bende aynı durumdayım merak ettim doktor ne dedi? 5+6 haftalığım. Daha önce yine kahverengi akıntım oldu önemli değil de şimdi tekrar oldu ama doktorum izinli bugün.. bide akıntın açık kahverengi miydi koyu mu?
zehsan Karelinannesi akıntım ilk koyyuydu snra progeston ilac verdi onu kullandım şimdi gecti cok şükür ilacı kullanmayı bırktm
Karelinannesi zehsan ağrın var mıydı peki benim 1 saati geçti şimdi tekrarlamadı akıntım bide benimki açıkkahverengiydi bende korkuyorum