Kilaflarinmucizesi Selin12- Allaha şükür ihtiyaç sahibi değilim. Kimsenin hakkına girmek istemem. Herkese verilirse almak isterim
Poyrazin_annesi Ben beşik ve bez yardımı ıcın aradım bana vermedıler. Yoksul aılelere yanı beledıyeden yardım alanlara verıyoruz dedıler
Sibeltug Ikranurunannesi41 yaa ben bide covid olduğumu öğrendim o kadar çok korkuyorum ki bişey olacak diye😢
Ikranurunannesi41 Sibeltug ayy kuzum benim rabbim şifa versin sirkeyle gargara yap bol vitamin al rabbimin izniyle birşey olmaz stres de yapma 😘😘😘açılarını oldun mu
Sibeltug Ikranurunannesi41 bugğn 1 hafta oldu daha iyiyim çok şükür teşekkür ederim tavsiyelerin için🥰
Ikranurunannesi41 edok onu da şöyle araştırdım 41 kart veriyorlarmış her ay düzenli sağlık ocağına görünmen lazımmış 20 lira yüklüyorlarmış bende gerek duymadım değmez diye 😆eğer düzenli görünmezsen o ay yatırmıyorlarmış 😆😆şaka gibi
edok Ikranurunannesi41 AA ne tuhaf süt zaten 10 lira olmuş yirmi liraya iki süt mü alacakmışız aylık gittiğine değmez aynen iyi demişsinn ahaha çok teşekkür ederim bilgilendirdiğin icin çok sağol 😘😘
Ikranurunannesi41 edok ne demek canm 🙂ben izmirde oturuyordum orada her ay kapıya 6 süt getiriyorlar çocuk başına 6 litre yani totalde burada yok böyle şeyler
edok Ikranurunannesi41 burada birinci basamak sağlık hizmetleri sıfır asmler iki günde bir greve giriyor saçma sapan bir sistem var bebişlere aşı yapıyorlar ama Allah’a emanet hepsi herşey askıda :// teşekkür ederim beni aydınlattığın icin ❤️