GizemTepe alya5 Bursa büyük şehir belediyesinin İnternet sitesinde yazıyor ama nasıl olduğunu pek anlamadım.
ozgealsan-38 Aksaray da oturuyorum. Acaba burada öyle bir uygulama var mı bilen var mı ?hiç duydunuz mu kızlar
Tontikannesi Ozlemmmmmmm belediyenin internet sitesine girin hoşgeldin bebek bölümü var ordaki formu gönderin en yakın zamanda getiriyorlar
Drygmr Bsraermis8 Ergene deyim ben. Yenidoğan yardım paketi veriyor Ergene belediyesi. Doğumdan sonra doğum belgesiyle gidip başvuru yapmak lazımmış. Bağlı olduğunuz belediyeden bilgi alın isterseniz
canbabacan Ozlemmmmmmm 153 den bilgi alabilirsin sosyal yarsim baş vuru sonucumu öğrenmek istiyorum dersin birde mesajda atiyorlar zaten
canbabacan Ozlemmmmmmm hoşgelsin bebek de ayrım yok tüm yeni doğanlara veriyorlar birde maddi durumu düşük olan ailelere yardım yapiyorlar oda 153 den arayip başvuru yapabilirsin gelip denetliyorlar sonra evrak istiyorlar olumluysa mesaj gelio market yarsimi yada nakit ihtiyaç a göre
Livaninannesi Ankara Sincan dayım bundan 2 buçuk yıl önce oğlumun nüfus cüzdanı çıkarmaya gittiğinde bebeğime vermişlerdi hoşgeldin bebek çantası şimdi 33haftalik hamileyim veriyorlarmi bilmiyorum biz hiç bı yere başvuru yapmamistik ozamn
Melistosum demetemre Evet canım bende dün sordum bizim sadece beşik veriyolarmis bez vs gibi şeyler yokmuş