Ravza_Nur nuriyedemir ben 28. Haftama kadar sıkıntısız tükettim ama sonrasında yiyemez oldum sucuk veya sucuklu birşey yediğim zaman kusuyorum direk
Drn34 nuriyedemir sucuk salam sosis bayılarak yedigim şeyler fakat hamile olduğumu öğrendikten sonra ağzıma sürmedim. Canım çok istese de …
nuriyedemir Lavinyam ay bende bu aralar şok tüketiyorum yumurtayla da çok pişmesi lazım filan yazıyor ondan endişe ettim 😂
nuriyedemir Harleyqueen bende çok alakasız tantuniden tiksindim sanırım yiyemicem artık aklıma geldikçe bile 😂😂 midem tuhaf oluyor
ZZeynepP1903 Yemek ıstıyorum bazen yıyorum ama mıdem kabul etmıyo kusuyorum 😩 ama salam yıyorum ara ara 🙊
nuriyedemir ZZeynepP1903 salamı da ben sevmem 😂 mide bulantısı ilacı içince yiyebiliyorum ben ama içmeyince et tavuk hayatta 😂😂
Lavinyam nuriyedemir yok endişe etme yumurta çig kalması yasak doktor uyarmıştı ama avantajım sucugu tost yapıp duruyorum, 😂
ZZeynepP1903 nuriyedemir onu içmeme ragmen sadece sucuk yıyınce kusturuyo kabul etmıyo mide demek ki 🤷🏻♀️
gizzzy35 nuriyedemir Ben yiyorum doktorum üzerinde fermente yazdığı sürece sorun yok dedi. Önce az suda haşlıyorum suyu çekiyor, yağında kızarıyor gayet pişmiş oluyor yani.