o1anneadayi Hayallerim95 ay ne güzel terapi gibi konuşuyorsun insanın içini rahatlatiyorsun saol canim 🥰
o1anneadayi HavvaNur42- pekmez hariç hepsini yapıyorum canım sen nasil gecirdin ikisini ağır mı hafif miydi
HavvaNur42- o1anneadayi 2 sinide agir gecirdim ilkinde nefessiz kaldim acile kaldirildim oksijen verdiler
Minikkuzugeliyoor o1anneadayi bende daha yeni geçirdim aynı şekilde eklem ağrılarım çok fazlaydı bol meyve ye ve imkanın varsa ev yapımı tarhana yap içine zencefil ve bol nane koy çok faydasını göreceksin. Ve en önemlisi bol bol dinlen panik asla yapma ki bağışıklığın düşmesin. Ben kendi adıma hiç TV de gösterilenler kadar korkunç bi süreç geçirmedim. Max 1 haftaya ayağa kalktım sonrasında
o1anneadayi Minikkuzugeliyoor hepsini yapıyorum dediklerinin canım ama bilmiyorum ne çok ağır ne cok hafif geçiriyorum ağrılarım ve öksürüğüm cok fazla aşın var mıydı senin
Fsm o1anneadayi çok içme ama genede iç benim kardesimde hamile iken korona oldu zahter deriz kekik çayı onu çok içti birşey olmadı o yüzden sende iç ama aşırı olmasin
Fsm o1anneadayi Sakin ol canm inşallah atlatırsın moralini yüksek tut beslnmene dikkat et baktın kötü oluyorsun hastaneye git yat canm
o1anneadayi Fsm nefes darlığım veya ateşim yok hastaneye gitsem bu kez de oradaki psikolojiyle kötü olurum diye düşünüyorum bugun önceki günlere nazaran bir tık iyi gibiyim
Sweetbabyy o1anneadayi Canım udihindi yağı var ben hamile değildim covid olduğumda yinede hiç ilaç kullanmadım c vitamini d vitamini pekmez udihindi yağı kullandım çok iyi geldi bide coraspirin içmiştim bi sor doktoruna yağ kullanılıyor mu aca tavsiye ediyorum aktarda satılıyor
HavvaNur42- Aslinda kekik yagi cok iyi doktoruna danismalisin ama kekik cayi dusuge sebebiyet verebiliyormus ama kekik yagina ne derler bilmem zeytin yagina 3 4 damla damlatip iciliyor sonrasinda bogazin yumusacik oluyor oksuruk falan kalmiyor kesiyor
o1anneadayi HavvaNur42- kekik yağını bilmiyorum ama bende bi yemek kaşığı zeytinyagina bi kac damla limon sıkıp içiyorum
Minikkuzugeliyoor o1anneadayi yok canım karşında tam bir aşı karşıtı var eşimde bende asisiz bi şekilde geçirdik covidi 😊
Sweetbabyy o1anneadayi bu yap normalde içiliyor aöa hamilelikte tüketilir mi bilmiyorum içiliyor normalde ama hiçbir yere sürülmüyor