Gamzeli2451 nazliaynaci Ben duru granül sabun tozunu kullanıyorum onunla yıkadım tavsiye ederim kullananlarda memnun🥰
Nrn_0000 Gamzeli2451 makinada erimiyor kıyafetten kalıntı yapıyor, diyenler var sizde böyle bi sorun oldu mu acaba birde ne kadar camasir a kac ölçü koyuyorsunuz.
cigdemkorkmaz balbebek412 bende araştırdım tüm temizlik malzemelerinde bu markayı almaya karar verdim 😇green cleane alternatif olarak just green, turmepa, the elite home, ecos3, moms green de var aklımda. Trendyolda var hepsi
Gamzeli2451 Nrn_0000 hayır hayır hiç öyle bı şikayet olmadı bende göz kararı katıyorum ben çamaşıra göre az ise kiyafet yarım olcekten biraz çok çok olursa bı ölçek katıyorum
caglaby nazliaynaci dalin yeni doğan sıvı deterjan önerdiler onu kullanıyorum. granül sabun alma diye uyardı bi arkadaşım, makinesi bozulmuş, yapışıyormuş falan
Maviyisevenkadin Minoris markasını Instagramda mühendisinoglu paylaşmıştı. Henüz kullanmadık ama arkadaşlarımın da tavsiyesi ile aldık.
Prensesinibekleyenanne dalin sensitive doğal sabun bazlı sıvı deterjan aldım daha kullanmak nasip olmadı ama çevremde kullanıp memnun olan kişiler var.