TazeAnne06 Merhabalar ben progestan fitil kullanıyorum günde 3 kere benden ara ara sarımsı kahveye yakın akıntılar geliyor peçeteye sildikçe görüyorum böyle durumlar başına gelen varmıdır?
Gulaksu TazeAnne06 sarı bndede oluyor ilacı rahim kusuyor normal bu alınca 20 dk sırt üssü yatın merak etmetin alacagını alıyor.🌹
1mucize47 TazeAnne06 bende de öyle oluyordu doktorum ağızdan almamı soyledı uzun süre devam ettı çok rahatsız edıcıydı doktor bana başka ılac verdı ıcım temızlendı
Serpiloral Bsr-12 bu sabah fitili attığımda dışarıya atmış ermemiş bile neyden kaynaklanıyor bu canım başına gelen varmı??
Evinru TazeAnne06 bendE kullanyorum canım sarı akıntı için enfeksiyon korktum ama tahlil temz belkide progestandan oluyor.doktorum yinede sarı akinti için fitil verdi
babynil @TazeAnne06 ilaci kullandim bende ama hep beyaz oldu akintim ilac zaten beyaz kahve olmasi ilaca bagli degil. Tehlikeniz varsa o yuzden olabilir bi doktorunuza danisin
TazeAnne06 Bsr-12 hemşireye fotoğrafını attım kanama sayılmaz dedi normal olabilir dedi ama takip et kendini dedi