Missewos Kizlar 13 haftaligim kese yanindaki kanamam 1 hafta onceki durdu qma dun gece saat 2 de klozete oturunca koca koca parcalar geldi lohusayken oyle kanamam olmadi. Esim gorunce fenalik gecirdi kalbi sıkıştı bebek gitti sandık. Doktorumu aradim adana dogum evine yonlendirdi orda bebegin iyi oldugunu ogrendik kese yanindaki kanama ne kadar fazla olabilir ki afedersiniz cok ozur diliyorum klozeti dolduracak kadar kanama gelsin? Ya hic yasiyan yokmu ikinci oldu bu yoruldum psikolojim bitti. Canli cenazeye dondum.
Murgul Missewos Canım doktorun herşey yolunda dediyse sıkma canını İçini ferah tut (zor biliyorum) Ben azıcık kanamayla hatta lekeyle kaybettim ilk bebeğimi. Biriyle tanıştım afedersin 9 ay boyunca bacaklarından aşağı batacak kadar kanaması olmuş. Ve çocuğı doğdu sağlıklı şükür. Bebeğin nasibi varsa her şekilde geliyor. Yoksada bir damla hatta bazıları kanamasız kaybediyor.
Bebiscann Missewos canım başıma gelmedi ama kendini üzme kısmeti varsa gelir, insallah kucağına alırsın bebişini canım rabbim şifa versin tez zamanda 🙏🙏❤️
Aslaninannesi01 Missewos 8.haftada birden kanamam gelmişti sonra öğrendik ki kanama alanı varmış 16. Haftaya kadar arada bir şiddetli kanama oluyordu sonrasında hep lekelenme olarak devam ediyordu birgün çok büyük bir pıhtı geldi banyodan çıkamadım annemgilde kalıyordum hemen doktoru aradım doktorum bunun olabileceğini söyledi hastaneye geçeyim mi dedim hayır gerek yok dedi 16. Haftada azalarak kesildi çok şükür o günler geçti doğum yaptım oğlum 4 aylık oldu ben sık sık kontrolü gidiyordum kesinlikle ihmal etmeyin ama gelebiliyor bazen kocaman pıhtılar
asude456 Missewos içerde daha önceden birikmis kanı atmış olabilirsin bi arkadasimin basinada gelmisti
ilaydaelcinn_1 Canım benim, konuyla ilgili bir bilgim yok ama Allah büyük, sadece üzülme demek istedim sana ❤️ Rabbim sağ salim kavuştursun sizleri İnşallah, duam sizinle 🤲 Çok ama çok geçmiş olsun, bu son olur umarım birdaha aynsını yaşamazsın 💜
ressamistanne Missewos Rabbim isterse herşey ama herşey mümkün. Az kanamaya kaybedenler var. Benim 7. Haftada az kanamam oldu sonra 10. Haftada oldu ama nasıl biliyor musun şarıl şarıl kıpkırmızı pıhtı pıhtı düştü. Dedim ki gitti bebek. Hastanede çalışıyorum. Hemen polikliniğe sedyeyle taşıdılar. Ya hala gözlerim dolar. Bebeğim o elleri ayakları oynuyordu kıpır kıpır 🥲 düşük tehlikesi dediler hastanede yattım kan durdu ama kahverengi lekeler 1 ay geldi. 1 ay dinlendim şimdi çalışıyorum. Binlerce kez şükür olsun. Hala çok korkuyorum akıntı gelir kan sanırım. Sürekli tuvaleti kontrol ederim falan psikolojisi çok ama çok zor. Dua et bol bol ve Allaha sığın. Doktorlar da bilimsel açıklama yapamıyorlar. Sağlıksızsa düşer diyorlar sadece
Murgul ressamistanne ben ilk bebeğimi lekeyle kaybettim İkinci gebeliğim 21. Haftadayız. Akıntı gelince hala acaba kanmı diyorum. Sık sık kontrol ediyorum. Kendimede kızıyorum ama elimde değil 😢 Rabbim hepimize sağlıkla yavrularımıza kavuşmayı nasip etsin.
ressamistanne Murgul ben de 22 haftalığım. Gittiğim her yerde elimi sokup kontrol edesim geliyor. Uzun süreli bir yere gidemiyorum huzursuz oluyorum. Vicdan azabı çekiyorum. Sanki sürekli yatmam gerwkliymiş gibi hissediyorum. Çamaşırıma peçete koymadan rahat edemiyorum. Yani Allaha şükür bebeğime birşey olmadı ama zaten pek de düzgün olmayan psikolojim hepten gitti. .. Ama şükür
Murgul ressamistanne anlıyorum seni bende peçeteyle geziyorum. İyice inceliyorum ki bi damla birşey varmı diye. anlıyorum seni. Şükür bugünümüze
Civcivim000 ressamistanne ben de yanımda pedle geziyorum her zaman insanda travma kalıyor biraz 😬 ama şuna inanıyorum nasibi yoksa sürekli yatsak da durmuyor nasibi varsa düşsün diye neler yapanlar oluyor da düşmüyor bebek. Dua ediyorum Allaha emanet diyorum doktorumun dediği gibi günlük hayatıma devam ediyorum . Allah korusun hepsini bebişlerin inşallah🤲
Aysegull61erva İcini ferah tut canım benden de 13 haftalıkken hem kan hemde et parçası gelmişti 5 gün hastanede yattim sonra evde. Progestan devam ettim şimdi çok şükür 36+6 günlük olduk kesenin etrafındaki kan zamanla boşalır senden yeni kan yani kırmızı kan gelmediği sürece endişe etme
FusunF Missewos Benimde kanama alanım vardı pıhtı gelmedi ama baya adet gibi kanamam olmuştu hastanede yatmıştım şuan 31+5 olduk dikkat etmelisin canım kalkma iş yapma lavabo dışında zaten oradaki kanı atacaktır doktor da söyler sana stres yapma bol su iç ve doktorun verdiklerini kullan 🙏
Sevgi_kuscu Missewos öncelikle Allah yardımcı olsun bende senin gibiyim sürekli doktorum bildirdim o da ýönlendirdi hastanede bile yattım iğne lerle haplarla toparladık biraz kanamam olunca hala iğne vuruluyorum