AnnelikHayali Busra2013 bugün çok mu yordun kendini, fazla mı ayakta durdun? Bir günleri bir günlerini tutmuyor. Tatlı yiyip soluna uzanmayı denedin mi? O zaman hareketleniyorlar genelde. İçin rahat eder.
Busra2013 AnnelikHayali yok uysndigimdsn beri uzaniom suan cok cok assgids bole kenfini sıkıp sagdan sola gıdıp gıbı gıssetım 27 de kıpır kıpırdı bu hafta nıe bole oldu😔
AnnelikHayali Busra2013 büyüdükçe yerleri daralıyor, ondan kaynaklı olabilir. Sessiz bir ortamda dokunun karnınıza. Bir iki dürtün ve konuşun bakalım. Tepki verir illaki. 🙂
Busra2013 AnnelikHayali elımı koyunca hareket ettıgını hıssedıom kardesımde koydu hareket edıo dedı ama elımı koymadıgımda hıssedemıom ılla elımı koymam herekıo
Gmz34- Ben de geleyim Mart annesi olucam inşallah bebek hareketleri akşamları minik minik hissediyorum genelde çalışıyorum evde olduğum zaman
Dlrblt AnnelikHayali Ewet elmayida duydum ama o bende bulantı yapiyo soguk sut ikiyudum kadar içince rahatlatiyo banada görümcem önermişti…ewet özellikle yemeklerden sonra çarpıntı oluyo o an uzanmasam bayilcak gibi oluyorum..kızımda da aynısı olmuştu ama nst zamanı uzandirinca sırt üstü o ara oluyodu bunda erken başladı ve kızıma göre çok zorluyo..ya aslında geçen hafta gittim doktorumun eşi doğuma alınmış diye doktorum gitmişti ve yerine başka biri gelmişti o gunluk..onada söyledim ilgilenmedi ilgilenmeyi bırak düzgün bilgi bile vermedi zaten
CinyurunAnnesi Biz 27+3 deyiz 20. Haftada detaylı ultrason yapıldı hiç bir problem çıkmadı 24. Haftada şeker yüklemesi yaptırdım ve doktorumun dediğine göre sonuç çok güzel geldi şekerin çok iyi dedi. En son 24. Haftada kontrole gittik ve o zman oğluşum 712 gr idi. Aralık 27 sinde kontrolüm var tekrardan o günün gelmesini bekliyoruz şu an 🤷♀️
AnnelikHayali CinyurunAnnesi maşallah 🥰insan sabırsızlanıyor tekrardan ultrasonda bebeği görmek için. Gelişimi nasıl, ne durumda diye merak ediyor dimi?
-momymomy3 AnnelikHayali 27+3 haftalığız oldukça yorucu ve hızlı geçiyor evde 2 cocuk daha olunca 🙈diğer hamileliklerimde olduğu gibi bunda da sadece detaylı ultrason yaptırdım onun dışında hiçbir testi yaptırmadım gayet iyiyiz çok şükür bi sorunumuz yok sadece çok fazla kalça ve bel ağrısı yaşıyorum. 2 oğlum var şimdi kızımızı bekliyoruz aslında hiç beklemiyorduk büyük sürpriz oldu bize ama kız olması farklı bi heyecan oldu şimdi tabi 😊
AnnelikHayali -momymomy3 üçüncü demek 🥰çok güzel iki oğlandan sonra bir kız gelecek olması. İki çocuk olunca yorucu geçiyordur tabii. Aralarında kaç yaş fark olacak peki? Kız eşyaları hakikaten cicili bicili, göz alıcı. İnsan kendini kaybediyor onların satıldığı reyonda. 😇🙂
Dlrblt AnnelikHayali bikac kişide öyle söyledi ama gebelik dışında böyle bı durumum yok gebelikte olusuyo..geçende biri her gebede oluyo korkma filan dedi oyüzden sordum sizede
CinyurunAnnesi AnnelikHayali ayy gerçekten öyle oluyor doktora her kontrole gidiş günümü iple çekiyorum ve her gittiğimde ilk öğrendiğim gün gibi heyecanlı oluyorum 🥰🥰😂😂 benim heyecanım mutluluğum bebişime de yansıyor o da tekme atmaya hareketlenmeye başlıyor zaten çok hareketli ultrasonda ve kimi tanıyorsam hep diyorlar yüzünü göremedik sen gördün mü diye bizim mi açık Seçik ortaya atıyor kendini maşallahı var benim minik paşamın 🧿🧿🥰🥰
-momymomy3 AnnelikHayali Büyük oğlum bebişin doğduğu zaman 5 yaşına giricek hatta abisiyle aynı güne denk getirmeye çalışıcaz bi aksilik olmazsa oğlum da 9 Mart doğumlu, küçük oğlumda suan 2.5 yaşında kardeşi doğduktan 3 ay sonra 3 yaşına giricek😊 evet gerçekten öyle zaten hep bi kız çocuğu hayalim vardı bekarlıgımdan beri oğullarıma alışveriş yaparken bile gözüm hep kız reyonuna giderdi şimdi o günlere kavuştuk insallah giydiği günleri görmekte nasip olur 😍
Happybsrn AnnelikHayali benim de sezeryan olacağı için Mart sonu inşallah sağlıkla kucağımıza alırız 🤗 yavaş yavaş alışveriş yapıyorum, bulantılarım oluyo arada, sık sık vc derdi çok şükür herşey yolunda, Allah isteyen herkese nasip etsin
AnnelikHayali Happybsrn ikinci trimester başında geçti benim mide bulantılarım şükür. Ama bu sefer de yanma hissi oluşuyor. 🥲ilkbahar hepimize minik bebeklerimizi getirecek, çok heyecanlı. 😇
Happybsrn AnnelikHayali evt inşallah hergün kucağımıza alacakmıyız diye düşünmekten yoruldum ☹️🥲 daha çok var 😏
AnnelikHayali -momymomy3 harika 😇hani boy boy derler ya öyle olmuş çocuklarınız. Çok ideal yaş farkları. Hepsi de sağlıkla büyüsün inşallah. 🌺
Tubisbebis21 SekerAnne bizde bugün 27 olduk baskı ve arada sertleşme oluyor bel ağrılarım çok gittikçe zorlaşıyor sağlıkla gelsinler inşallah 🤲
AnnelikHayali Tubisbebis21 sertleşmeyi ben de yaşıyorum uzun süre ayakta kaldığımda. Bazen yürürken de oluyor. Dinlenince geçiyor.