Merve098 İlk hamileliğimde çatlak olmadı şuanda ikinci gebeliğim 16 haftalık çatlak olurmu ikinci hamileliğinde çatlak olan oldumu??
Merve098 @Asyaveannesi36 valla canm kizimda ne krem ne yağ hiç bişey sürmedim su asla icemiyordum hadda sıvı kaybı olmuştu vücudumda hiç catlagim olmadı bayanda şişmiştim inanmıyorum kremlere falan ama merak ediyorum ikincide çatlayan varmi
Asyaveannesi36 Merve098 benim ablam hiç dikkat etmedi baya çatladı ben dikkat ediyorum ama sadece. Kremle değil yürüyüş ve su da içiyorum çöl şükür 36.haftama gireceğim hiç çatlamadım
Merve098 @AnnelikHayali ilk hamileligindede kullandınmi krem pek inanmıyorum yağa falan çünkü surupde çatlayan çok gördüm ve ilk gebeliğim de hiç bişey kullanmadım catlakta olmadi
Merveidareci Benimde 32.Haftalık hamileyim arada aklıma gelirse nemlendirici krem sürdüm (düzenli bile değil) daha çatlamadım ilk gebeliğim .Suyla ilgisi varmıdır bilmem ama ben günde 3.5 litre su içiyorum
Merve098 @Asyaveannesi36 @Merveidareci ben kişiden kişiye değiştiğini düşünüyorum annem 4 doğum yaptı 1 tane bileği çatlağı Yok hiç krem falan da kullanmamış sizinde İnşallah olmaz🥰