Aycan051415 AnnelikHayali benimkide hastanede gelmişti ama zaten hastanede gelsin sorun yok ki yatak temizlemesi sorun öküzden alezimde yok ama alicam😅
4cocuk_annesi Aycan051415 yatak alezi korur onu kaliteli olandan bende yatakta suyum gelmisti hemen topladim yatağa geçmedi
asellmom Durubebegim benimki 7kg yine sığıyor makinaya zorlayınca 10 kg alması lazım 🤔 hiç yoksa alez ser o zaman daha iyi olur
Durubebegim asellmom alez kullanıyorum zaten ama bahar temizliğinde falan yıkamak istediğim zaman malesef makinaya sığmıyor belkide yatağın ölçüsünün büyüklüğündendir
Ozlem2904 Aycan051415 neden hep kotu senaryolar gelir k akla 😂😂😂😂 yatak icin alez cozumu bulmustum simdi bide koltuk dusuncem 🤦♀️😂
Vildan-E Aycan051415 ilk gebeliğimde lavaboda geldi Allahtan banyodaydım 😅hemen hasta bezi taktım hastaneye gittim 😊
elftrndmrci Aycan051415 ay yeterki sağlıkla gelsin her yer batsa da koltuk silme makineleri varya onlar yatağıda siliyor. Ben armuttan bi firmaya sildirmiştim. Düşünme onu eve gelince hal çaresi bulunur😀
elifinilki27 Aycan051415 Su geçirmez alez sermiştim ben bi kere burnum kanamıştı yatak tertemiz kalmış