Aycan051415 Su gelmesi sorularını okuduğumda aklimaa gelen ilk ve tek şey o yatak nası temizlenecek 😅 kafayı yiyorum galiba ama işte merakkk
Gamze_eeennnnm Aycan051415 bende onu düşünüyorum ve plan yapıyordum 😅😅 ben rahatım eşim biraz pimpirikli telaşlıdır nevresim batarsa ilk işim söküp makina atmak yenisini sermek duş almak be öyle evden çıkmak 😅😅😅😅
Busra_Yildiz Aycan051415 hastaneden bildiriyorum 😂 suyum geldi uyurken ben kalkıp temizlik yapmaya koyuldum eşim kolumdan tutarak getirdi nerdeyse oğlan geliyor sen döküleni temizleme derdindesin diye 😂
Aycan051415 Busra_Yildiz aha bak battı yatak nolcak simdi😅😅 sağlıkla al kucağına inşallah bi ayazda kurtarsın rabbim🤲
yas37 Busra_Yildiz Aycan051415 Bana hep sokakta yolda suyum gelecekmiş gibi geliyor😂 Bak hiç yatak aklıma gelmemişti 🤭🤔
Busra_Yildiz Aycan051415 Allahtan alez var o dert değil ben yerleri siliyordum 😂😂 amin canım sağol 🙏🏻
Aycan051415 DamlaAli evet şuan onu dusunuyodum yatağı korurum giderim kanepede suyum gelir😅 heryeri koruyamam🤣
DamlaAli DamlaAli ama zaten hemen birden sırılsıklam olmuyorsun ki ilk başta idrar kaçırır gibi oluyorsun ayağa kalkınca dökülüyor. Yani idrar kaçırmış gibi hissedersen kendini yere ahşap alana at hemen 😂 ben öyle yapmayı planlıyorum bi aksilik olmazsa
aysnrsvs Aycan051415 😂 belki de banyo da gelir🤪 kadınlık nasıl birşey ya doğuracaz hala ev derdindeyiz ☺️
Aycan051415 HollyMolly Elosenol Yesim alez sadece yatagi korur peki koltukta mayismisken olursa birden bu seferde koltuk batacak 😅 kendimi mi bezlesem🤣🤣🤣🤣
Aysun1981 bende fermuarlı alez var, son haftalara gelince onun altına hastabezi sermeyi düşünüyorum 😂 yoksa yatağa geçer ve ben ona fena takarım
Ozlem2904 Aycan051415 neden hep kotu senaryolar gelir k akla 😂😂😂😂 yatak icin alez cozumu bulmustum simdi bide koltuk dusuncem 🤦♀️😂
Aycan051415 DamlaAli sjsjsj ay allak korusun oda tehlikeli düşeriz filan benim bu ikinci hamileligim ilkinde zaten azdı suyum bide hastanede geldi savcılardan pek anlamamıştım ama kanamam çok olduğu için 3 yatak değiştirmiştim öküzden sanırım bu senaryolar 😅😅
SedaYldz Kızlar su gelmesi tahmin ettiğiniz gibi balonun içindeki suyu patlatınca etrafa verdiği etki gibi değil 😀 öyle hortumla gelir gibi değil yani merak etmeyin normal iki uc damlamşeklinde önce kendini belli eder