Baburhulya 23 haftalı hamileyim ve çok uyuyorum ya gece gündüz demeden yani gündüz okdar uyuduğum da halde gece yatağa girdigimi hatırlıyorum sizde durumlar nasıl bu doğana kadar surermi bu hamileligim çok farklı ilk kızımda böyle bir şey yaşamadım
nazlisucan Baburhulya 24 saatin kaç saatini uykuda geçiriyorsunuz? Sizin çok dediğiniz belki de hamilelik için o kadar çok değildir.
Gamze_eeennnnm Baburhulya bizde uykuya aç zombi gibi dolanıyoruz gülüm uyu ne olacak ki vücut ihtiyaç duyuyor demek ki
Baburhulya nazlisucan mesela günlük şeyim benim en fazla ikide yatarım sabah 8 kalıyorum 10 da bir daha 1de kalkıyorum sonra koltuğun üstünde sürekli kendimi uykuya dalmış hissediyorum elimde olmadan gidiyor
Deletedmom62627 Baburhulya uyu uyu 39dan sesleniyorum uykular haram oldu gençliğim bak yalanda olduuu 🤣🤣
Baburhulya Deletedmom62627 zaten bende ondan korkuyorum şimdi böyle uykuya alıştinmi ilerleyen zamanlarda düşünemiyorum ☺️
Gizemin-minnakI @Baburhulya boşver ne güzel uyu . 33. Haftadan söylüyorum 😂uyumayı çok özledim . Gerçekten çok özledim . Daha uyumadım belki 1 saatcik 😂 sürekli wc. Sağa sola dönmek artık çok zor . Hamilelikte uyku da olabilir zaten . Ama son zamanlar uyunmuyor .
Baburhulya Deletedmom62627 maalesef olmuyor ya bir tane kızım var tam da bu sene okula başladı çok zorlanıyorum