deniz1911 35+5 haftalık hamileyim bebeğimin az haraket etmesinden dolayı gittim ve suyum azaldığını söyledi istirat etmemiş bol bol sıvı icmemi söyledi doğumum erken mi olur nasıl olur anneler hiç bi fikrim yok şuan ama doğarsa bir sorun olmaz dedi
mxs34 deniz1911 canım havuç suyu iç. Çok öneriyorlar bebeğe su yapiyormuş. İnşallah yararını görürsün ve bebişini sağsalim kucağına alırsın. 🥰💕
Ysa deniz1911 benimde suyum azalmıştı farkında olmadan sonra birden vücudum aşırı derecede şişti gebelik zehirlenmesine yol açmıştı bende öyle bi durum olursa zaten doğum olmak zorunda inş sizde öyle bir durum olmaz
Asyaveannesi36 deniz1911 haftamız aynı 35+5 benimde suyum az 6-7 civarı covidden sonra böyle oldu her hafta takipliyim doktorum beklicez 37-38 gibi doğum olur dedi
Elifinannesi_ Erken gelmesi Bebeğe bağlı aslında. Benimde başka sebeplerden erken doğum riskim vardı. Doktor açık açık sen 36-37 göremezsin diyordu şükür 37+0 olduk. Bol bol istirahat ettim. Daha da gelesi yok 🙈
deniz1911 Elifinannesi_ bizide haftaya tekrardan kontorile çağırdı alttan biseyle baktı suanlik bişey yok dedi sadece
Ysa deniz1911 yani sanki bütün vücudum aşırı su toplamıştı balon gibiydim artık baktım normal değil hastaneye gittiğimde öğrendim ki bebeğin suyu kalmamış 3 gün içinde suni sancıyla doğum olmaz ise sezeryan denildi zaten en son bebeğimin kalbi yavaşladığı için sezeryana alındım 38. Haftamdaydım