Elifbyk Merhaba internette karşıma gümüş göğüs ucu kapağı diye bir ürün çıktı emziren annelere öneriliyor daha önce kullanan veya duyan varmı alınmalı mı??
Zeyyyn Elifbyk doğum öncesi kullandım ve doğum sonrası da benim kurtarıcımız oldu yani göğüslerim yara olmadı
Brcccc Elifbyk gümüşün mucizesi diyebilirim tüm hamile bayanların alması gereken bir ürün kesinlikle garmastan krem lansinoh aklınıza gelebilecek tüm kremleri denedim asla işe yaramadı yara olan yaraların kabuk tuttuğu göğsümü adeta ışık hızıyla iyileştirdi mucize gibi birşey alın aldırın 👋
Lulemom Elifbyk doğum yapalı 4 ay olacak hala kullanıyorum. Çıkarınca göğüs uçlarım acımaya başlıyo. Sürekli takıyorum o yüzden
bebegimizibekliyoruz1 Elifbyk bende dün öğlen sipariş verdim gelsin hemen kullanmaya başlıcam hastanedeki hemşire mutlaka getir yanına da göğüs ucu kremi koy dedi sebebini sorduğumdaysa bebek emmeyi bilmediği için ilk günler yara oluyor olmadan önlemini al dedi 38 haftalık oldum bu hafta sonuna kadar gelir geldiği gibi günde 2 saat takmaya başlıcam
Brcccc Happymommy https://www.e-bebek.com/baby-mom-gumus-gogus-ucu-koruyucu-kapak-2li-999-ayar-p-bym-110/
mutlugebeee Elifbyk mucize gibi bir sey, takmasaydım çok kötü olurlardı bi kaç gün kullanmadığımda başlıyor acımaya 2 aylık bebeğim hiç yara olmadı sayesinde, taktığım gibi saatler içinde toparlıyor acısı geçiyor🙏🏼
omerim32 Elifbyk canım bende n11 den sıparıs verdım burda sormustum sılverbell marka onerdıler n11 de 129 tl