ikizlerinannesi Kızlar ben 26+4 ikizlere hamileyim. Sağ tarafta olan bebeğimi 2 gündür neredeyse hiç hissetmiyorum diğeri kıpır kıpırken. Korkuyorum acaba sizde nasıl ?
Gezginmuallime Canım bunu doktorunla bi konuş .Eminsen eğer çünkü bazen telaş yapabiliyoruz ne olur ne olmaz bi kalp atışını dinler .Aynıyız seninle ben de 26+4 üm 😂
ikizlerinannesi Gezginmuallime evet ben çok telaş ediyorum bugünlerde biraz benim için stresli geçiyor acaba ondan mı diyorum. Burda yazılanları uyguluyorum bazen doktoru da aramadık çok arıyoz bıktılar 😆
BarBeyzazer Ayırt edemezsin çoğu zaman hangisinin haraket ettiğini doktoruma bende sağ tafartaki pek haraketli değil yada ben ayırt edemiyorum dedim ayırt edemezsin ikisindede herhangi bir problem yok dedi duruşlarında da kaynaklanıyor Benimkilerin ikiside baş aşağı ayakları yukarda sırtları dönük 30+4 günlüğüz yanı demem o ki zor hangisi haraket etti diye ayırt etmek ultrason da herhangi bir sıkıntı yoksa korkmayın
ikizlerinannesi BarBeyzazer bende bir önceki kontrolde sormuştum zaten baştan beri sağ taraftaki çok kıpırdamıyor diye oda aslında harrrketliler hepsini hissedemezsin haftalarından dolayı demişti bakalım hayırlısı. Senin kiler ne güzel dönmüşler Canım maşallah normal doğum düşünüyormusun
Setis Onu bende sordum 26+1 haftalık ikiz gebeyim bende oda ayırt edemezsin dedi korkma insan hareketini hissedemeyince tedirgin oluyo tabi acaba ben şey sormak istiyorum bebek toplaniyo mu sizdede şu sıra sürekli olmuyo ama arada bir oluyo kısa sureli oluyo 1 hafta var daha kontrolumude yani korkulacak bişey mi acaba bu ağrım sızım olmuyo
ikizlerinannesi Setis evet Canım çok tedirgin oluyorum. Toplanma derken bazen akşamları oturup göbeğimi izlediğim de bir taraf ta sertleşme oluyor ve sanki karnım yamuluyor gibi ☺️ Eğer dediğin buysa bende de oluyor bazen
BarBeyzazer ikizlerinannesi düşünebilirdim ama doktorum sezeryan diyor ısrarcı olmak istemiyorum bende vardır bir bildiği risk almak istemiyorum 😊
Setis ikizlerinannesi aynen benimde öyle oluyo dediğim o canım Allah'ım hepimize sağ salim vaktinde kavuşmak nasip etsin inşallah minik mucizelerimize
ikizlerinannesi BarBeyzazer anladım canım hayırlı sı olsun sağlıkla doğsunlar inşallah da önemli olan o