Busrase 35 haftamdayım bebeğim eskisi gibi hareketli değil çok fazla sertleşiyor bir yere toplanıyor hanımlar normal mi
Aysenrr_ Busrase bende 36. Haftadayım canım bizimkide eskisi kadar hareket etmiyo 2 gün önce kontrolüm vardı doktoruma söyledim kötü bişey olsaydı söylerdi diye düşünüyorum 🤭
Alka Busrase 34+6 bende canım aynı benimde bı yere toplanıyor. Sadece dönmesini felan hissediyorum eskisi kadar tekme tokat yok. 😂 Bence yeri daraldı . Normaldir diye düşünüyorum . :)
Beste0636 Busrase suan aynı durumdayım kasılıyor sancı falan yok ama bir yere toplanıyor geri normale dönüyor 36 haftalığım
Ozlem2206 Busrase toplanma uzun sürmüyorsa bir kaç dakikayı aşacak kadar sorun olmadığını hatta 20den itibaren artık bu kasılmaların vücudu doğuma hazırladığını okudum birçok yerde sizin zamanınız çok az kalmış kontrolde birşey çıkmadıysa gayet normaldir
Gmzsf Busrase benimde aynı 33.haftamdayım sağ yada solda toplanıyo hareket ediyo ama eskisi kadar değil canım normal diye biliyorum alanı azaldo artık
Rky_ayaz Busrase yaa bende ayni durumdayim 35+2 olduk 2gundur hareketleri degisti toplaniyor gibi karnim baya sert gergin oluyor hareketlerde arada hafif olarak hissediyorum kontrolum sali gunu daha erken gitsem mi gitmesem mi diye dusunuyorum