Kızlarrrr uzatmadan hemen anlatıyorum 🙏
Öncelikle üniversite hastanesine gidiyordum muayenelerime 39 haftaya gelmiştim 39+1 de randevum vardı. Çok rahat dı hamileliğim ama Riskli gebelikteydim bebeğimin beyninde kistler vardı bir kaç birşeyler falan o yüzden stresliydi rahat olduğu kadar şükür hiçbiri kalmadı da🙏 doktorum normal doguracam diye bekliyor beni 40 haftayı falan görürdüm🤣🙈 muayenem bitince sezeryan istediğimi söyledim neden diye sordu normal doguramam korkuyorum dedim uzatmadı sağolsun yarın saban 07:30da dogumhane kapısında ol dedi 39+2 olacağım 🌸 ben tabi heyecan stres ağladım doktorun yanından çıkınca neyse öyle böyle derken gece nişanım geldi nişanmış yanı eşimi kaldırdım kanamam var diye apar topar gittik saat 4 gibi birşey di alttan muayene etti doktor beni kanama diyince meğerse nişanımmış cahillik işte ben sanıyorum ki nişan akıntı tarzı pembemsi birşey gelecek benim ki kırmızı kandı baya çok korkmuştum ama yalan yok 😊nst ye bağladılar oyalandık zaten 12 den sonra birşey de yemememi söylemişti doktorum serum falan taktılar göndermediler geri ben biraz uyudum nst de takılı bir yandan annem eşim kayınvalidem dışarıda bekliyor sabah oldu 7 doktorun biri geliyor biri gidiyor açıklığıma bakıyorlar😂 kızlar sanıyelik acıydı açıklığa bakmaları çok ısrar ettiler normal dogurabilirsin diye kendi sancım vardı hissediyordum da adet agrısı düşünün o şekilde sancı doktor dedi kendi sancınla doguramazsın suni verelim annemi istedim dışardan annemi içeri aldılar annem normal Doğur yaparsın dedi ben kendi sancıma dayanamıyorum oysaki 😅🤷🏻♀️ Suni aslaa neyse annem gitti doktorlar yine geldi gitti normal doğur diye ben kesin sezeryan istıyorum dedim 8 de aldılar beni yavaştan ameliyathaneye doğru oylandık falan derken ameliyathane buzzZz belime bir iğne ısındım bir anda 😂 ama nasıl heyecanlıyım nasıl sarhoş gibi birşey oldum duygular şelale bağladılar kollarımı falan sonra bir ağlama sesi duydum ah kalbimmmm 08:40 tamda ❤️ Çocuğumun sesiydi 🙈 gördüm kızlar çaprazıma aldı hemşireler yeşil örtüye sardılar harikaydı görmek sesini duymak 🙏🌸hemşire yanıma getirdi gösterdi annesi bebeğin gayet sağlıklı yukarı çıkartıyoruz dedi tamam diyebildim sonra zaten odaya çıktım hemen getirdiler sütüm de hemen geldi hemşire tutturdu ilk sütü Allah’a şükür böylede bir doğum hikayesi benden. Allahım yürekten gönülden isteyen bütün kardeşlerime nasip eylesin evladı 🙏 Çok güzel duyguymuş bugün kırkımız çıktı🙏❤️ Allahım ömrünü bahtını güzel eylesin yavrumun , bütün yavruların 🙏🙏🙏