hayat_23 Adet olacağım gibiyim, ama aşırı da gazım ve gaz sancım oldu 1,2gun ya adet olacağım, yada hamileyim gibi endişelerrrrr😬
karakiz1 hayat_23 Gögüsler adetten daha farkli olarak sanciyor yani benim oyle oldu kasik batmalarida vardi
Durununannesi46 hayat_23 benim en büyük belirtim gazdı. Bebek beklemediğim için hiç hamileliğe yormadım. Allah Allah noluyor bana diyordum eşimle yarışıyordum nerdeyse 😂🤷🏻♀️
kelebek1717 Durununannesi46 canım merhaba.Bu aralar benim de cok gazım oluyor mfk deniyoruz hamilelik belirtisi olabilir mi sence
Durununannesi46 kelebek1717 bilmiyorum ki her beden farklıdır ama bende oldu, dikkatimi çekti normalde öyle aşırı gazlı değildim meğer hamileymişim. Umarım siz de istediğiniz haberi alırsınız 🥰🙏
birogretmen hayat_23 ben mfk denedim bu ay şuan gebeyim. pco olduğum için gecikmeyi belirti olarak saymadım ama 16 gün geçmişti. 1 hafta arayla evde test yaptım idrar testi ve 2 defa negatif çıktı. Ama adetim gelmediği halde açık pembe lekelenme olmuştu şüphelenip test verdim, 1068 değeriyle gebe olduğumu öğrendim. Yarın keseyi görmeye gideceğim. Vesile olanlardan Allah razı olsun🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Blblanne hayat_23 yaa ayni durumdayim. Adet olacsk gibiyim gaz da cok Suanda mide yanmasiyla uyandim. Vallahi psikolojikmi bu durum artik cozemiyorum 😣
hayat_23 Blblanne biz Mİ bozduk psikolojisini o mu tartışılır 🥰🤪😅Allah güzel haberler almayı nasip etsin ne diyelim
caglaby hayat_23 adet belirtisinin aynılarıydı hamilelik belirtilerim, sürpriz plansız bir gebelik benimki. Hatta her gün ay bugün adet olacağım sanırım diyordum. Bendeki adet belirtisinden en büyük fark akıntılar idi . daha önce hiç olmayan ve çok yoğun akıntılar.
Blblanne hayat_23 tertemiz delirdik 🤪 amiiiiiiiin canim. Ben yarin nasipse kan vermeye gidiyorum senden de bi hayirli haber bekliyorum
minikkoalaa hayat_23 Sürekli WC WC WC idi benimkisi belirti olarak. Öyle o pozisyonda oturmakti 😂 Göğüslerim az az ağrımaya başlamıştı. Ama gerçekten sık idrara çıkınca anladım. Öyle olmadığım için normalde.