BabyBabyy01 Eveeettt son 10 günümuz kaldı ama günler saatler dakikalar geçmek bilmiyooo acayip bı doğum korkusu sardı içimi normal doğum bekliyorum ilki erken geldi bu biraz geç kaldı ah nasi cikcak hiç bilmiyorum,😁
ege_ayaz_mom BabyBabyy01 sağlıkla kucağına al canım 🙏♥️ bizimde sabah 8de yatisimiz yapılacak sezeryan doğum için uykuda uyuyamıyorum heyecandan korkudan 🙈🙈
gizemduverr BabyBabyy01 cuma günü de ben sezaryen olucam 9 ay nasıl geçti inanın anlamadım bile 😞 bugün çatı muayenesi de oldum normal doğum olucakti çokta elverişli olduğunu söylemişti doktorum ama tansiyon problemi yaşadığım için sezeryana giricem mecburen 1 gün kaldı heyecan korku endişe hepsi birbirine girdi o kadar tuhaf hissediyorum ki kendimi sürekli ağlamak geliyor içimden
senem4545 Benimde Son 20 Gün Kaldı İlk Hamileliğim Normal Doğum Gözüküyor Çok Korkuyorum Zaman Yaklaştıkça🙁
BabyBabyy01 ege_ayaz_mom bende sezeryan normal arasında çok kararsız kalmıştım doktor normale ikna etti bakalım neler bekliyo bizi
Gzde218 Ay benim de son 14 gün 38 hafta oldum yarın çatı muayenesi var şimdiye kadar her şey normaldi ama inşallah sorun çıkmaz normal olsun istiyorum doğumdan da korkuyorum açıkçası oy😮💨
BabyBabyy01 Gzde218 epidural normal dene istersen ben ilkinde suni sancıyla yapmıştım bunda epidural alcam
BabyBabyy01 Tughanalpinannesii_ benimde 20sine kadar gelmezse 21inde sezeryan isterim tarih çok güzel 😁
Gzde218 BabyBabyy01 onda da son ana kadar acı çekiyorum 5 cm açıklıktan sonra yapıyorlar o kadar dayanınca gereksiz görüyorum. Tabi o an Van havliyle yaptırabilirim aklımda😬