Dmllale Bahar_yldz 18+5 günlüğüm bir çift ayakkabı ve 1 çift patiği var cinsiyeti öğrendiğimizde almıştık. Detaylı ultrasondan sonra Allah nasip ederse başlayacağım alışverişe.
Bahar_yldz Polenpolen52 evet çok güzelmiş. Yeni çıkan elle örülen ipler var. Onunla örülen battaniyeler, atkılar da çok sıcak tutuyormuş. Örmesi de çok basit. O da aklımda. Öyle bişey de yapabilirim. Sana da fikir olsun
Bahar_yldz Polenpolen52 amin canım. Evet sağlıkla gelsinler başka isteğimiz yok. Ben bu gebeliğimden önce sene başında hamile olduğumu öğrenmiştim. Çok ağlamıştım ben istemiyorum diye. Sonra düşük yaptım. Onun vicdan azabını çok çektim. Eşim sağolsun hiç yüzüme vurmadı ama ben hata yaptığımı anladım. O yüzden hayırlısıyla sağlıkla gelsin diye dua ediyorum hep artık🙏🏻🙏🏻🙏🏻
ipek_45 Bahar_yldz banyo takımı, tırnak bakımı , tarak vs, zıbınlar, emzirme yastığı, reflü yatağı, 4,5 tane takım. Ben biraz acelecinin galiba sürekli alıyorum. Bitmez eksikler.
Melos12 Bahar_yldz 17+5 teyid neredeyse baya şey aldım kızım olucak inşallah tabi cinşyet değişirse artık napım pembe giyer gene yada abılerının ufak gelenlerini abiside daha 18 aylık ☺️
Bahar_yldz Melos12 maşallah sizin 2. gebeliğiniz mi? 18 ay araları var gözünüz korkuyor mu? Benim 8ve 4 yaşlarında 2 çocuğum daha var. Bu akşam uyuturken bile “anne bizim ilgilenemeyeceksin değil mi” dedi kızım. Ağladım inanın. Yetememekten çok korkuyorum. Ne kadar babaları da ilgilense onların gözü hep benim üzerimde. Allah yardımcımız olsun
Fundamomm Bahar_yldz Bende şimdiden çok şey aldım hastane çıkışı falan da tamam ☺️ 18+3 beğendiğimi alıyorum
Melos12 Bahar_yldz aslında yetememekten bende çok korkuyorum bazen oturup uzun uzun düşünüp oğluma kötülük mü yaptım ona verdiğimiz sevgi ilgi ikiye bölünecek mi diye bende çok ağlıyorum bebeğe bişey alırken oğluma almazsam o gün uyuyamıyorum resmen suç işlemiş gibi oluyorum
2cocuk1annee Ana kucağı beşik ve birkaç parça kıyafetle müslin kumaştan büyük bir battaniye hepsini indirim döneminde aldım artışları hesaba katarak indirimlerle 579 TL’ye aldığım ebebek markasından beşik 1200 TL olmuş en basitinden katlanır kova ve maşrapa almıştım 50 TL kupon yakalayıp trendyoldan 16 TL’ye ona baktım şuan 100 TL .Böyle böyle tamamlayacağız inşaallah eksikler tamamlanır Allah’ın izniyle sağlıcakla kavuşalım inşaallah herkese hayalinden daha güzellerini hayırlısını nasip etsin Allah 🌿
Bahar_yldz 2cocuk1annee evet evet vakit varken indirimlerden faydalanmak lazım. Malum herşeye zam geliyor.
Bahar_yldz Polenpolen52 evet canım benim dediğim de buydu😄😂. Ama modelde çok kibar ince bir iple örülmüş gibi duruyor. Gözüm korktu valla😂😂
Polenpolen52 Bahar_yldz heralde bu modelıde bu sene bulmuslar , ama cok kolaymıs kız oyle dıyor youtube da kesın vardır vıdeo