Elfs Park yatak tercihleriniz neler oldu, neden aldığınız markayı ve ürünü tercih ettiniz memnun kaldınız mı ?
SayeMom Elfs cok övülen bir isimdi burada duymuştum herkes öneriyordu bende hepsiburadadan aldım güzel kaliteli birşeye benziyor zaten marka bişey oldugu belli, yoyko 8 in 1 park yatak aldım içinede yatak olarak yataş twiny tercih edeceğim.
Ozlem2206 Elfs ben çok araştırarak aldım en sonunda karar verdim prego miami anne yanı park yatak aldım hafif ve çok pratik anne yanı özelliği sallanması süper ve bebek hareketlendiğinde güvenliğinden dolayı tercih ettim istediğim tüm özellikler vardı
Elfs SayeMom şimdi ben de karar verdim yoyko alacağım bütün iyi markaların özellikleri aynı önemli olan tipini beğenmek benim de en beğendim model bu oldu ☺️ Hangi rengini aldınız? Bizimki ilk çocuk kız açık renk olanı mı alsam griyi karar veremedim bir de ayrıca dönence alacak mısınız?
Anne_ak Joie’nin park yatağını aldık ama henüz kullanma fırsatımız olmadı. İçerisinde ana kucağı ve alt açma aparatı da var. Sesli ve titreşimli olması da başka bir avantajı. İnşaallah bebeğimiz doğunca o da sever. (:
mammaaa33 Elfs trenyol da açıklamalarını okuyun beni ikna etti 🥰 kumaş kalitesini sağlamlığı şık olması bir de temiz benek için sağlıklı olması 😇 ablamda da var aynısı o da çok memnun tavsiye ederim ☺️ Yorumlarda da kurulmuş fotoğrafları var bakabilirsiniz ☺️
llFatma Elfs Cok araştırma yaptım gerek boyut gerek kumaş kalitesi ve uzun süre kullanabileceğim boyutta ve istediğin yere katlayıp götürebilirim. İsterseniz bir araştırın yorumları okuyun