Caglaluna Kızlar innate pronatal kullanıyorum. Dışarda muhafaza ettim. Ama kapsül akmış. Kullanmam sakıncalı olur mu ? Buzdolabında mı saklıyorsunuz 😩 bozulmuş mudur
2melek_annesiii Caglaluna ben 7 aydır kullanıyorum hep dışardaydı akması kapsülün zedeli olmasındandır bazen banada denk geliyordu
Hsndlara Nasıl içiyosunuz sabahları kahvaltıdan sonra mı ? Banada doktorum verdi ama sürekli kokusunu hissediyorum içtikten sonra
Caglaluna Glssn evet ya hep akıyo acaba buzdolabında saklanıyo da ben mi bilmiyorum diye bi sorayım dedim 🥰
2melek_annesiii Caglaluna oo baya akmış içilmezde onlar şimdi ziyan olmuş benim bi kutuda bir tane cıkıyor bazen hiç çıkmıyor
Caglaluna Snglyd bazen oluyor bazen olmuyor. Ben yatmadan önce içiyorum o yüzden. Ne kadar doğru bilmiyorum ama 🍀
2melek_annesiii Snglyd benim başından beri var bulantılarım o yüzden bilmiyorum omu yapıyor 34 haftalığız hala geçmedi bulantı
Snglyd Caglaluna yaaa.ben sabah kahvaltıdan sonra kullanıyordum.ben de senin gibi deneyeyim ozaman.saol canım ❤️
birbebekbirkopekk Ben hiç böyle bi sorun yaşamadım akmadı yani. Bana doktorum ara öğünlerde meyvelerle birlikte iç demişti öyle yapıyorum. Bulantı felan yapmıyo