Kele-bekler1 Benimde son adet tarihim 6 kasım 14 Ağustos gösteriyor bakalım🙏🏻 Allahım hepimizin kucaklarına almamızı nasip etsin🤲🏻🥰 Kubra1234567
Dilankrgc Regina16 son adet tarihimiz aynı doğum da aynı zamanda olur herhalde 😊sizin kese göründü mü yarın gidicem inşallah görmek için
Sevdal Regina16 Aramizda.1 gün var benimde 5 Kasım doktora gitmedim dıha siz keseyi veya kalp atışını duydunuz mu
Regina16 Dilankrgc evet pazartesi bakti doktor ultrasonda 7 mm dedi. Haftaya carsamba bir sonraki kontrolum de o zaman da kalp atisina bakacakmis
Dilankrgc Regina16 maşallah bakalım bende görürüm inşallah yarın 🙏ikinci gebelik benim ama yine aynı heyecanlar korkular oluyor
Regina16 Sevdal ben gittim kontrole keseyi gorduk ama kalp atisini daha gormedik haftaya carsamba cagirdi doktor
Kubra1234567 Benim son adwt tarihim belli değil kızlar malesef . Beta hcg 860 şuan pazartesi günü randevumuz var inşallah keseyi görürüz
Ebegebeanne Burcumm merhaba uygulamayı silmiştim düşük riskinden hastanede yatarken tekrar yükledim şimdi gördüm mesajınızı bebeği de gördük geçtiğimiz hafta ama kanama alanı var yanında tik devam ediyor sürekli yatıyorum
gamzeeyzc Kubra1234567 benimde son adet tarihim 6 kasım canım geçen hafta gittiğimizde keseyi gördük doktor iki hfta sonra gel kalp atışlarını dinleyelim dedi🥰🥰
Dilankrgc Kubra1234567 ben bugün gittim keseyi ve bebeği gördü bebiş 3mm henüz küçücük 😊 haftaya kalp atışı için gidicem vajinal ultrasonla duyulur ama gerek yok dedi bakalım