Melikeakarsu Kızlar eski sutyenlerim olmuyor artık bana küçük geliyor göğüslerim Cok büyüdü 🤦🏼♀️🤦🏼♀️ emzirme sutyeni falan mi alayım yoksa normal sutyenlerden büyük beden mi alayim?
kahvesever__ Melikeakarsu spor südyenleri var onlardan alıp giye bilirsin çok rahat oluyor ben kullanıyorum tavsiye ederim
Mminikmucizemmm Melikeakarsu yurtdışında fiyatları mutlaka daha uygundur ben oyshodan indirimde sütyen almıştım desteksiz bütün hamilelik boyunca onu giydim diyebilirim oldukça rahat oluyorlar bir de pamuklu olduğu için ben baya memnun kalmıştım
hunilimom Melikeakarsu suan yeni gebeliğim ama penti lotus kullanıyorum çok rahat telsiz desteksiz bişe alın 😍
kahvesever__ Melikeakarsu evet çok büyük bedenlerinden alın kullanım doktorum bana önermişti dedi gün de aldım 1 aydır kullanıyorum gerçekten gösler sarkmıyor tavsiye ederim
kahvesever__ Polenpolen52 valla ben yurt dışındayım buradaki markalar buranın yani yurt dışı markası olduğu için öneremiyorum
babynil @Melikeakarsu pentiden lotus toparlayici aldm ben emzirme isine alisio lohusalik gecince de disari ciktigimda kullanirim die. Emzirme sutyeni de aldm da suan icin onu takamam zaten
aslann_annesi Kesinlikle Suwenin bu model sütyenini öneririm benimde göğüslerim çok küçüktü ve birden kocaman oldular her beden sütyende taştılar sarkık durdular bu modelle komşum sayesinde tanıştım kesinlikle iri göğüslü bayanların kullanması gereken tek sütyen o kadar dik ve küçük gösteriyor ki mucizevi kesinlikle öneririm https://ty.gl/jbrz4mozy9