semsem21 Didem4957 Hakan Çoker in doğal doğum adlı kitabında bahsediyor bundan. Çok soğuk ve çok sıcak iyi değilmiş. Ilık suya girin.
semsem21 Denal suyun rengi temiz berraksa hiç panik olmayın. Kendinizi böyle şartlamayın, bir bakarsınız ilk suyunuz gelir :)
Denal semsem21 su gekince hastaneye gitmek lazım ama sancı gekirse ewde kalıp hareketlerle açılmayı desteklenebilir o bakımdan. İlk gebeligimde suyun gekmedi ikincisinde de ne olur Allah bilir
Dilek0765 Didem4957 bol bol sguat yapın perine masajı yapın gün aşırı ilişki olsun sağ Salim doğurun inşAllah 🙈
kediannesi60 Mminikmucizemmm 🤣🤣iyi yapmıssınız ben simdiden ağırlastım 38 de yuvarlanarak gezerim heralde valla annem sağolsun cam perde halletti gerisi bende zaten rabbim kolay doğumlar nasip etsin hepimize🤲🏻
Mminikmucizemmm kediannesi60 valla bende tüm gün beş çekmece temizleyebiliyorum o kıvamdayım 😂 yatmaya o kadar alıştım ki inşallah doğurunca eski enerjime geri dönebilirim 🙏 Allah herkese en kolayından doğumlar nasip etsin
Cinarinannesiiiii Didem4957 o zaman burdaki lerin hepsini uygulayıp doguruyoruz hayırlısıyla inşallah 😅
incisu Mminikmucizemmm bende izledim az önce deneyenler hep 40 civarı başlamış maşallah iyi dayanmışlar 😀
Mminikmucizemmm incisu valla bende 39 a Birşey kalmadı 39 u görünce yaparım doğurcam diye ağdaya gitmiştim çıkmadan doğurmam lazım 😂
Mminikmucizemmm incisu çatı muayenesi yapacak diye 37 lerde aldım o kadar inandım ki 38 de doğuracağıma 😂 40 I beklerse çok sıkıntılı bir seviyede olcam 😂
Mminikmucizemmm Didem4957 umarım tertemiz gidebiliriz doğuma 😂 zaten hormonlar yüzünden göbeğimde bile tüy çıkıyor bezdim