Serapcemre Fundamomm 21+4tehissettm ama ınanılması güç belki ama 11haftalık hamıleym ve hissediyorm oynadıgını vurdugunu
Selindora Aysununannesi00 nasıl oluyor ilk hisler mesela çok merak ediyorum 🥰. 14+4 şuan.Kilolu olduğum için daha mı geç hissederim acaba.
Ysa Fundamomm ilk kızımı 18. Haftada 2. Kızımı 19 yada 20 olması lazım daha geç hissettim niye bilmiyorum
Seyma_ck Fundamomm 16 da hissettim başta anlam veremedim gaz mı acaba dedim ama iyice dikkat edince daha önce hissetmediğim bi şey olduğunu anladım🥰
Surprizanne Fundamomm benim 16+1 daha net olarak hissettim diyemedim gaz da olabilir ama sabaha kadar sağıma yatmışım sabah düz yatınca göbeğimin sağ tarafı şişikti avuç içi kadar babası da geldi dokundu çok tuhaf 🙈🙈
Fundamomm Surprizanne benimde göbek deliğinin solu şişik oluyor bide mide altında oluyor zaten sertlik ve şişik
KonuMankeni 20+2 yim.. 2 haftadan fazla oldu hissedeli. Hatta bugün çılgınlar gibiydi 🥲🥲 akşam yatarken eşime seslendim o geldi elini koydu karnıma. Avuç içime tekme attı resmen diyor 🥲🥲🥲 ve bunu 2-3 kere yaptı.. çok güzel bir andı çok çok enteresan 🥰🥰
Ezgii0 KonuMankeni bende 16 haftalık hamileyim. Göbeğim çok sertleşiyor özellikle akşamları ve bugün sert bi yere dokunduğumda acıyor gibi oldu sanki bebeğime dokunmuş gibiydi ama canım acıdı hafif. Nasıl bi şey acaba
Seyma_ck Fundamomm göbek deliğinin biraz altında benimki daha çok şu an seyirme gibi pıt pıt yapıyo hatta arada baya güçlü hissediyorum🥰
Surprizanne Fundamomm evet son bi haftada göbeğin altı iyice sertleşti 😣 hareketlerini de hissetsem arada ultrasonda görünce sadece hep merak ediyorum durumu nasıl diye