hayat_23 Mercimegim4 Dogum anında aklınıza gelir mi bilmemem ama bu ay hayırlı bebek haberi almam için banada Dua eder misiniz? (ismim Lale) Saglıkla gelsin yavrumuz amin🥰🖤❤️
Mercimegim4 Sina korkma canım bebişin büyümüş güçlü yani☺️🙏 çok hareketli olma dinlen bence zamanında gelecektir. İnşallah rabbim herkese yardım etsin
Kksll Mercimegim4 benimde doğum pazartesi de bende kendime arkadaş ariyorum belki olurda aynı şehir aynı hastane çıkarız diye sordum🤭🤭
Mercimegim4 Kksll Ay keşke bende o yüzden açtım da biraz zor demek ikimiz sadece pazartesi doğuruyoruz🤣🤣 heyecan durumun nedir 🙈
Kksll Mercimegim4 heyecanda var korku gerginlik hepsi bir arada doğumdan kolrkmuyorum da arkada bıraktığım oğlum var daha hiç ayrı kalmadik bırak gece ayrı kalmayı daha birine bırakıp markete gitmisligim yok o yüzden aklım hep onda 😔
Mercimegim4 Kksll ana yüreği işte korkma oğluşunda gelsin istersen geri döner eve gider hani durumlar nasıl bilmiyorum da rahatlatır belki
Mercimegim4 Kksll AA bide canım benim göğüsler öyle dolu dolu değil ağrı falan yok sütüm gelmeyecek mi acaba🙄 sende göğüs hissi nasıl
Kksll Mercimegim4 o seni yanıltmasın olumlu düşün olumlu olsjn gelir sutun merak etme benim de öyle boş gibi 😂 ama gelir yani