35SD28 Doğuma daha çok var ama adım adım yaklaşıyoruz şükürler olsun. Bakalım bu dönemde bizi neler bekliyor 🙈🤭🤰
35SD28 Mehmetinannesii oy maşallah hepimize 🥰 bende öyleyim hele hareketini hissettikce yüzümde şapşik bir tebessüm oluşuyor 🙈
Mehmetinannesii 35SD28 aynen benimde oyle diyorum icimdeki bu hareketler disari cikincada devam edeceksek yandik cok hiperaktif olacaksin 😂
35SD28 Mehmetinannesii 🙈 kıpır kıpır olsunlar sağlıkla gelsinler yeter ki🤲😊 şu an bile öyle hep sağda
Mehmetinannesii 35SD28 bnimkide hep sagda erkekmi sizinde🤭oyle canim saglikla zamaninda gelsinler insallah bebislerimiz
35SD28 Mehmetinannesii Amin inşallah kuzum 🤲😇 nasipse kızımız olacak🥰 yeğenim erkek o da hep sağdaydı . Sanırım sağ sol fark etmiyor cinsiyette 🤭🙈
Mehmetinannesii 35SD28 olabilir canim 😊Allahim sagsalim kucagimiza almayi nasip etsin hepimizin kiz erkek farketmez❤😍
35SD28 Mehmetinannesii Amin 🤲😊 tabii ki çok şükür ikiside bizim evladımız. Ama bize ilk erkek sonra kız dediler doğumda değişir mi hâlâ endişesi var 🙈 isimli hastane çıkışı yaptırdım 🙈
149183 Bizde 3.trimestere giriş yaptık bakakım zaman su gibi akıp geçsin inşallah 2.oğlumuzu bekliyoruz
RumeysaNur34 35SD28 sağlıkla kavuşun canım biraz uykusuzluk biraz halsizlik ama çokça heyecan inşallah sizin güzel geçer 🤲🥰
Mehmetinannesii 35SD28 detayliya gore yaptirsaydin canim bana 16dan beri hep erkek dediler ama genede detayliyi bekledim oda erkek deyince o zaman yaptirdim isimli tulumu😊