nazligazioglu Mutfak şefi stand mikser almayı dusunuyorm anneler ızlemedıgım vıdeo arastırmadıgım marka kalmadı ama asırı kararsızım kullanan varsa benımle paylasırsa sevınırım 🥺😍❤️
kucukhobby-11 nazligazioglu ben karaca kullanıyorum bengi kurtcebenin youtubde stand mikserleri incelediği videoda görüp aldım. 2 sene olacak çok memnunum haftada bir ekmek yaparım kek kurabiye her şey
nazligazioglu iremss onada bakıcam çok teşekkür ederim canım makına ısınması nasıl ısınıyomu calısırken bide hamuru topluyomu rahat yoksa mudahalemi lazım. Teşekkürler çokça ❤️😍
nazligazioglu Kubrailkan güle güle kulln canım bi bakayım bende. Karaca mastermund modeli var 5 lt hafmi ve 1500 wat o nasıl bılgın varmı canım. Ben mekanıZması döküm istiyorm mesela bu karacanınki plastık. Dökümlerde örnegn bosch 5 bin civarı hepsi 😬 baayagı kararsızım
iremss nazligazioglu yani hamuru toplama olayı yorumlarda çok yazıyo ama ben sorun yaşamadım ısınacak kadar uzun çalıştırmadm ben en üst seviyede azcık titreme oluyo fiyat performans olarak bana yeten bi ürün
nazligazioglu kucukhobby-11 o vıdeoları cok ızledm bende orda boschu cok begendm cnm ama karaca yoktu sankı o vıdeolarda ya karacann hangı modeli. Powercast mı mastermaind mi multicast mı