Denizvegokyuzu Melikeakarsu Çekmeceli uzayan besiklerden aldım. Çok kullanısli olucak. Daha sonrasında beşik kısmı sökülüyor alt tarafı baza olarak kullanılabiliyor 😁🙂
sumeyyearas Melikeakarsu ayrıca oda yapacaksan anne yanına alacaksan çok hantal olmasın tabi çekmecesiz daha iyi
Denizvegokyuzu Melikeakarsu 80×130 beşik boyutu Açıldıktan sonra da normal tek kişilik baza boyutunda oluyor normal beşiklerden daha geniş duruyor ayrıca sabitlenebiliyorda 👍🏻☺️
Karadenizli_ Melikeakarsu ben oda yaptım dolap şifonyer var. beşiğide anne yanı yapacağım için çekmecesiz aldım. zaten çekmeceli alınca daha hantal oluyor. daha kullanışlı olur diye düşündüm. yani gerekirse oturma odasına bile rahatlıkla taşırım.
Denizvegokyuzu Oznurkk E bebek tarzı bebek ve çocuk eşyaları satan yerlerde çok fazla model var bakabilirsiniz 👍🏻😁
lunam Ben şahsen başta anne yanı olarak kullanacağım için çekmecesiz almayı düşünüyorum. Ayrıca çekmeceli olanlar benim gözüme çok kaba görünüyor şahsen.
biruykusuzanne Happy kidste satıyorum ben büyüyen beşik. Kullanıcı ismim aynı ilgilenenlere yardımcı olurum
Fatosduzgun55 Melikeakarsu https://imgyukle.com/i/kw6mhh cekmeceli büyüyen besık aldım. Anne yanına sepet almıstım sepette 7 ay yatabıldı sonra odasında ki besıgıne gectık. Kenarlardan tutup kalkmaya baslayınca baza olan kısmını parcalara ayırıp kaldırdık. Yaklasık 1 yasından ıtıbaren korkuluklu kısmı yere koydum montesöri gibi onunla yatıyor suan 23 aylık daha da yatar baya. 2.oglum gelıcek oda speti 6 ay kullansa buyuk ogluma bazayı kurarım korkuluklu kısma kardeaı gecer. Ben cok memlun kaldım şahsen her turlu kullanabılmek adına sıze de fıkır olur belkı