gizem-ipek Esssraaa67 Merhaba, memorial hizmet hastanesi var oradaki Meltem Kalkavan’ı önerebilirim size pozitif çok iyi bir doktordur kendisi
Leyli-84 Daha önceden bahçelievler çalışlar caddesinde olan şu an incirli caddesine taşınan Esra kırsever tavsiye ederim çok iyi bir doktordur ☘️
Suzanne Didemf @gizem-ipek kızlar doktorun doğum ücreti nedir biliyor musunuz birde memorial de çalışıyor demi Şirinevler e5 caddesi üzerinde?
gizem-ipek Didemf Uzun bir süre gitmiştim kendisine çok memnun kalmıştım işimden dolayı başka şehirdeyim şuanda orda olsam yine onunla devam ederdim kesinlikle
Didemf Suzanne anlaşmalı olduğu hastaneler var hizmet hastanesi Bahçelievler memorial ve Acıbadem ben hizmet düşünüyorum 6 normal doğum sezeryan 7 doktor ücretiyle birlikte
gizem-ipek Suzanne Evet hastane Mecidiyeköy tarafından Şirinevler tarafına doğru giderken hemen sağda kalıyor görürsünüz zaten. Şuan ki doğum ücretini bilmiyorum ama ben çok memnun kalmıştım çok iyidir kendisi
Didemf gizem-ipek bende 10. Haftamda başladım şuan kendi muayanesi var 38. Haftadayım doğumu bekliyoruz
gizem-ipek Didemf Ben en son Meltem hanıma gittiğim zaman hastaneden ayrılmamıştı henüz. Sağlıcakla alın inşAllah kucağınıza yavrunuzu 🙏🏻☺️ Bende 35.haftamdayım ikizlere hamileyim.